FOTO by Instagram @thewildheartbridal / @altamodabridal

Moda

Nesvakidašnje vjenčanice: Biste li ih se usudili nositi za najvažniji dan u životu?

admin 30. srpnja 2022.

Autor teksta: Valentina Kožulj

Za većinu svečanih prigoda muškarci biraju odijelo, a žene haljinu. No, danas se sve više pripadnica ljepšeg spola odlučuje za udobniju kombinaciju u kojoj je lakše plesati cijelu noć.

I to nije samo rezervirano za zabave, već i za posebnu svečanost kao što je vjenčanje. Postavite svoja pravila, zaboravite na argumente i ne bojte se biti drugačiji.

  1. Vjenčano odijelo

Za ovakvu odjevnu kombinaciju nije potrebna prevelika hrabrost, već slobodan duh jedne moderne mladenke u bijelim hlačama i sakou. Ova profinjena kombinacija postala je toliko popularna da nije teško naći nešto po svojoj želji.

Baš kao i kod vjenčanih haljina, sako i hlače mogu biti ukrašene detaljima poput čipke, a vrlo lako možete izabrati i materijal u kojem se osjećate najugodnije.

2. Kombinezon

Kombinezoni su postali vrlo traženi modni komadi za malo, intimno vjenčanje. Ovaj jednostavan odjevni predmet možete lako pretvoriti u novu, glamuroznu verziju moderne „vjenčanice“. Kombinaciju podignite s vrtoglavo visokim potpeticama i zaboravite na klasičnu haljinu.

3. Vjenčanica u pastelnoj nijansi

Odabir vjenčanice u nebesko plavoj, nježno ružičastoj ili svijetlo žutoj nijansi idealni je odabir ako ne želite klasičnu bijelu haljinu.

Slavna modna dizajnerica, Vera Wang, često kreira haljine u boji te zna na koji način iskoristiti prekrasne pastelne boje i uskladiti ih s tkaninama poput tila i satena. Ako se odlučite za jednu od ovih nježnih nijansi, sigurni smo da ćete se osjećati romantično, baš poput princeze.

4. Kratka haljina

Odabir kratke vjenčane haljine još uvijek budi stotinu različitih pitanja. Jedno od njih je kako pobjeći od neželjenih komentara kada vas gosti na dan vašeg vjenčanja vide u kratkoj haljinici. Mi imamo odgovor: vrlo jednostavno!

Ako volite biti autentični i nesmetano plesati cijelu noć, ovo je savršen odabir. Uostalom, možda nadahnete ostale buduće mladenke da učine isto.