FOTO by New Balance

Obuća

Silueta novih New Balance tenisica inspirirana je neon košarkaškim loptama

Una Lora Banjac 06. svibnja 2024.

Neon žute, plave ili narančaste? Volimo ih sve!

Ljeto već polako kuca na vrata, a vesele i upečatljive neonske boje vraćaju se na svoj zasluženi tron.

Sunce i more kombinacija su kao stvorena za preplanuli ten koji svi jedva čekamo poprimiti, a brončana put koja se sljubljuje kontrastnom bijelom i fluorescentnom naš je apsolutni ljetni favorit!

New Balance

U potrazi za savršeno upečatljivim ljetnim tenisicama naišli smo na nove New Balance modele koji su utjelovljenje svega što smo ikada htjeli pronaći.

Ove se tenisice oslanjaju na slojevitu kompoziciju, oslikavajući gornje kožne presvlake u svakoj pojedinačnoj neonskoj nijansi dok podloga ostaje u mirnoj bijeloj boji.

Naelektrizirane nijanse para “Lemon Zest” možda najviše privlače pažnju, ali izdanja “Hot Mango” i “Airy Teal” nisu ništa manje upečatljive.

New Balance

Sva tri para ističu ljetne nijanse u jednostavnom lifestyle paketu, nudeći put u vintage košarkaške stilove brenda New Balance.

New Balance

Ove ljepotice rado bi kombinirali s traper kratkim hlačicama ili traper suknjama za kulerski look koji bi dodatno pojačali zanimljivim sunčanim naočalama i nakitom.

New Balance

Sva tri para New Balance 480 “Summer Neon Pack” modela sada su dostupni putem NewBalance.com, a uskoro će se moći naručiti i za Hrvatsku.

Iako su svi ponuđeni modeli u veličinama za odrasle dostupni po cijeni od 90 $, modeli “Mango” i “Teal” također se mogu zgrabiti u veličinama za osnovnu školu po cijeni od 75 $.