FOTO by Instagram @hallemorganphoto / @irishweddingblog / @weddingideas

Moda

Biste li se odvažili na kratku vjenčanicu? Instagram ideje najbolja su inspiracija!

Viktoria Šafranić 17. lipnja 2021.

Za sve koji sanjaju o nekonvencionalnom vjenčanju!

Kratka vjenčanica i kombinezoni sve su češći odabir mladenki za najvažniji dan u životu. Razlog leži u tome što mnoge od njih ne zaziru od pravila i umjesto tradicije žele nekoncvencionalan tip vjenčanja, onaj koji uzvanici još dugo, dugo neće zaboraviti.

Ako ste i vi jedna takva jedinstvena duša i želite da vaša vjenčanica bude upamćena, možda biste trebali razmisliti o kratkim modelima, koji mogu biti jednako elegantni.

Mi smo na Instagramu pronašli brojne primjere koji će malo koga ostaviti ravnodušnim. Od detalja poput čipke, puf rukava, točkica, šlepa, svaka je posebna na svoj način.

Iako kratke vjenčanice nemaju potrebnu metražu da se vuku još daleko iza vas, to ne znači da isto ne možete postići dugačkim veom.

Ono zbog čega im posebno dajemo zeleno svjetlo je njihova praktičnost. Nećete se morati konstantno osvrtati već ćete uživati u svakoj pjesmi dok osvajate plesni podij.

Da su kratke vjenčanice sve popularnije i diljem Lijepe Naše, dokazuje prekrasna Jelena Veljača koja se prošlog vikenda udala u istoj. Njezina toaleta djelo je Alexandera Mcqueena i osebujna je u svakom pogledu, no ništa manje od ove lijepe plavuše nismo ni očekivali.

Moramo priznati da za nas, bez obzira na trendove, ipak nema ništa ljepše od duge vjenčanice, no ako se vi ne uklapate u ono št je tradicionalno, kratke vjenčanie pun su pogodak.

Jedino na što biste trebali pripaziti je činjenica da ne odaberete prejednostvan model koji podsjeća na ljetnu bijelu haljine, jer ipak je to vaš dan i trebali biste se izdvojiti iz okoline.