FOTO by Zara

Odjeća

Apsolutni favorit – 10 modela hlačica s potpisom Zare koje su kao stvorene za ljeto

Una Lora Banjac 06. svibnja 2024.

Dugo toplo ljeto može početi!

Topliji dani i više temperature motiviraju nas da se bacimo u potragu za ljetnim outfitima koje ćemo s guštom nositi ove vruće sezone.

S obzirom na to da su neizostavan dio svakog ljetnog ormara zasigurno kratke hlačice i šorcevi, odlučili smo škicnuti u Zaru i pronaći 10 ovogodišnjih trendi favorita u koje jedva čekamo uskočiti prvom prilikom tj. prvim drastičnijim porastom temperatura!

Kratke hlačice univerzalna su ljetna opcija koja se lako kombinira na basic majice poput ljetnog favorita bijele majice bez rukava ili jednobojnog crop topa, ali se izvrsno slažu i s bluzama, košuljama i lepršavim majicama s raznim uzorcima poput prugica koje jako vole ljetne outfite.

22,95 EUR

Traper je opći favorit koji se može nositi uvijek i na sve jer, ne znamo kako vi, ali mi na traper gledamo kao na monokromatsku boju koja se „ne računa“ u popisu boja koje nosimo na sebi tako da su traper modeli nepogrešiv izbor.

22,95 EUR

Bilo da ste ljubiteljica traper šorceva, poderanih modela, retro krojeva ili izvezenih hlačica – ne brinite, pronašli smo sve za svačiji ukus, a naše favorite pogledajte u nastavku…

15,95 EUR
22,95 EUR
22,95 EUR
22,95 EUR
45,95 EUR
29,95 EUR
22,95 EUR
25,95 EUR

Zara nas kao i obično oduševljava svojim retro i boho modelima koji su savršen izbor za vruće ljetne dane i noći. Ovakvi se modeli mogu nositi kroz čitavu sezonu i po cijele dane – od plaže do odlaska na večeru!

Ako su se i vama svidjeli novi Zarini modeli, svakako ih škicnite u Zara trgovinama ili preko Zara službene stranice.