Putovanja

Bajna Opatija zablistala u valentinovskom ruhu!

Viktoria Mikulić 14. veljače 2024.

Ako još niste smislili gdje provesti Dan zaljubljenih, posjet Opatiji je nepogrešiv odabir...

Omiljen kvarnerski gradić i njegova ponuda već su godinama sinonim za odmor i uživanje. Ako ne znate gdje biste proveli vikend, otišli na jednodnevni izlet, jednostavno popili kavu ili isplanirali duži godišnji odmor, Opatija je najbolja odluka koju možete donijeti.

Njihova vrhunska gastro scena, luksuzan wellness i spa u brojnim hotelima i jedinstvena šetnica Lungomare samo su neki od razloga zašto biste je trebala staviti na wish listu čim prije. Iako je jedinstvena sama za sebe, Opatija često zablista u posebnom ruhu, a osobito tijekom blagdana, kao i za Valentinovo.

Bajna Opatija zablistala u romantičnom ruhu!

Za Advent je bila jedna od must visit lokacija, kao i proteklih dana tijekom parade fašnika, a sada je odjevena u najzaljubljenije izdanje. Famozna klupica i još mnogo punktova krase prekrasna srca i mnogi drugi valentinovski detalji.

Ako ste i vi u potrazi za najfotogeničnijim foto pointom, u nastavku pogledajte video koji će oduševiti sve zaljubljene golupčiće!

Nakon što je 2018., zahvaljujući The Best European Destinations, zaradila status jednog od najromantičnijih europskih gradova, postala je jedna od HIT lokacija za proslavu Valentinova. Možda ne danas, ali se nadamo da ćete i vi imati priliku posjetiti je u mjesecu ljubavi.