FOTO by Instagram @s.wood.sandra

Putovanja

Bajna Opatija zablistala u romantičnom ruhu!

Daria Lovrić 02. veljače 2023.

Otkrili smo najfotogeničniji foto point za zaljubljene golupčiće!

Ususret najromantičnijem periodu u godini, gradovi diljem Lijepe naše svakoga se dana bude odjeveni u romantično ruho. Prevrtljiva veljača, mjesec je u kojem slavimo ljubav i voljenim osobama na poseban način pokazujemo koliko nam znače.

Mnoge su destinacije diljem Lijepe naše započele s ukrašavanjem svojih ulica, trgova i kafića u romantičnom tonu kako bi sve bilo spremno 14. veljače, kada ćemo sa svojim polovicama obilježiti Valentinovo.

Provjerena lokacija za romantičan vikend

Nakon što je Opatija 2018. zahvaljujući The Best European Destinations, zaradila status jednog od najromantičnijih europskih gradova, postala je jedna od TOP lokacija za proslavu Valentinova.

Već duži niz godina bajnu Opatiju posjećuje tisuće i tisuće posjetitelja kako za Adventa, tako i tijekom mjeseca zaljubljenih. Sudeći prema prvim fotografijama Opatija će i ove godine biti jedna od najfotogeničnijih i najromantičnijih lokacija u Hrvatskoj.

Srca, ljubavni parovi, Kupidove strelice i romantični natpisi stvaraju atmosferu koja odiše ljubavlju. Kraljica Jadrana će i ove godine svojim posjetiteljima osigurati romantičan ugođaj duž šetnice uz more, u kafićima i hotelima, a u Parku Sv. Jakova pronaći ćete tematsku klupicu za slikanje ukrašenu ljubavnim motivima.

Ovo je idealna prilika da se zaputite za najromantičniji vikend u godini u Opatiju i ako još niste, doživite ju u ovakvom izdanju.