FOTO by hicollections.co.uk / Instagram @kevssnackreviews

Dom

Baileys čokoladne bombe punjene mini marshmallowsima pravi su užitak za nepce!

Daria Lovrić 14. listopada 2022.

Novitet koji jedva čekamo probati!

Ako ste ljubitelj čokolade, svakako ste čuli za Baileys, najpoznatijeg proizvođača čokoladnih likera na svijetu. Vrlo često imamo prilike uživati u novim okusima popularnog pića, poput novog Baileys Tiramisu likera, ali i u novim slasticama.

Naši omiljeni slatkiši iz Baileys tvornice uvijek dolaze s raznim punjenjima, pa smo tako dosad imali prilike uživati u Baileys čokoladnim pralinama s okusom jagode, vanilije i bijele čokolade!

Čokoladne bombe punjene mini marshmallowsima za savršenu toplu čokoladu

Za ljubitelje slatkiša i Baileysa stiže odlična vijest. Omiljeni brend lansirao je nove kuglice, bolje rečeno čokoladne bombe s mini marshmallowsima.

Baileys čokoladne bombe punjene mini marshmallowima 1
Baileys čokoladne bombe punjene mini marshmallowsima

Kao uvertira u blagdanski period ove ukusne kuglice odlično će pasati uz tople napitke. Baileys čokoladne bombe od mliječne čokolade dolaze u pakiranju od tri komada i punjene su sljezovim kolačićima.

U šalicu ulijte vruće mlijeko i u nju ubacite čokoladnu bombu i promiješajte. Dok se čokolada lagano topi, marshmallowsi će isplivati na površinu. Za što bolji okus, dodajte 50 ml Baileys likera od čokolade i uživajte!

Baileys čokoladne bombe punjene mini marshmallowima 2
Baileys čokoladne bombe punjene mini marshmallowsima

Vjerujemo da su čokoladne bombe pravi raj za nepca, kao i svi Baileys proizvodi te se nadamo da će vrlo brzo stići i na naše police.

Ove divne čokoladne mini delicije savršen su način da zadovoljite i najmanju želju za slatkim. Cijena pakiranja od 130 grama iznosi £7.99 u Velikoj Britaniji, a mi se nadamo da ćemo ih uskoro pronaći i na našim policama.