FOTO by Instagram @world_of_sweets.de

Iće & piće

Stižu Baileys čokoladne praline s okusom jagode, vanilije i bijele čokolade!

admin 31. kolovoza 2021.

Čokoladni liker ovog puta u obliku kuglica punjenih vanilijom, bijelom čokoladom i najsočnijim jagodama...

Nakon što smo se vratili s godišnjeg odmora, lagano nas hvata depresija za svim onim bezbrižnim trenucima koje smo proživjeli s najdražim osobama, a koje ćemo morati pozdraviti do iduće godine.

Možda se u narednom periodu ne možemo izležavati na plaži, piti omiljeni koktel uz šum valova, beskrajno uživati u čitanju knjiga i satima čavrljati s najboljom prijateljicom, no svejedno možemo uživati na drugačiji način.

Taman kada smo pomislili da nam ništa ne može popraviti raspoloženje, svjesni da je pred nama mnoštvo poslovnih sastanaka i planiranje novih strategija, danas nam je nešto ipak uljepšalo mjesec.

Skrolajući po Instagramu naišli smo na poslasticu koja će malo koga ostaviti ravnodušnim. Ako obožavate kremasti liker Baileysa i oduševila vas je činjenica da je isti dostupan s okusom jagode te ste bili među prvima na blagajni koji su ga nabavili, vrijeme je da okusite nešto novo.

Prije dvije godine predstavili smo vam Baileys Chocolate Mini Delight – sočne čokoladne kuglice koje dolaze s dva različita punjenja. Jedne dolaze s okusom mliječne čokolade punjene s originalnom irskom kremom, dok su druge u kombinaciji sa slanom karamelom i Baileysom. Ako niste znali, oba pakiranja se mogu pronaći u Mulleru.

U listopadu će biti lansirano limitirano izdanje koje je uz standardni okus Baileysa, upotpunjeno jagodom, vanilijom i bijelom čokoladom, a mi se nadamo da će vrlo brzo stići i na naše police. Unutar vrećice nalazi se 17 čokoladnih grijeha s 0,5% alkohola, što je sasvim dovoljan razlog da zaboravite na ljeto i pozovete svoju BFF na čašu Baileysa i degustiranje nove delicije.

Budući da smo se preko ljeta ulijenili, možda bismo trebali razmišljati o tome kako bi bilo dobro upisati neki trening, no to će morati još malo pričekati.