FOTO by Yukiko Morita

Dekor

Apstraktne lampe od pravih kroasana dodaju notu šarma i jedinstvenosti domu na nekonvencionalan način!

Daria Lovrić 15. rujna 2023.

Naprosto su preslatke!

Kreativnost zaista ne poznaje granice i svakodnevno se očituje ne samo u svijetu mode, već i u umjetnosti uređenja interijera. Želja nam je pretvoriti svoj dom u prostor koji će oduševiti svakoga tko ga posjeti, a to postižemo kroz pažljiv odabir namještaja koji se ističe svojom jedinstvenošću i ljepotom.

Jedna od dizajnerica koja je svojom izvanrednom kreativnošću postigla pravu senzaciju je japanska dizajnerica Yukiko Morita.

Lampa u obliku kroasana 1
Lampa u obliku kroasana – €58,95 EUR

Yukiko Morita nas je očarala svojim efektnim lampama i kreativnim kreacijama, a njezini radovi predstavljaju spoj tradicije i modernog dizajna. Njezine lampe nisu samo svjetiljke, već prava umjetnička djela koja unose toplinu i karakter u svaki prostor.

Lampa u obliku kroasana 2

Najslađe su osvježenje našeg interijera!

Svaka lampa je ručno izrađena s posebnom pažnjom na detalje, što se odražava u njihovoj ljepoti i originalnosti. Osim toga, Yukiko Morita eksperimentira s različitim tehnikama osvjetljenja, stvarajući čarobne efekte svjetla i sjene koji dodatno obogaćuju atmosferu interijera.

Našu su pažnju privukle lampe u obliku kroasana. Naime, riječ je o pravim kroasanima. Riječ je u umjetnosti popularnog naziva „jestiva“ umjetnost.

Korištenje pravog kruha kao osnove za ove lampe, zaštićen slojem smole koji čuva njihov oblik i teksturu, dodaje dimenziju autentičnosti i originalnosti ovim svjetlosnim objektima. LED svjetlo koje se nalazi unutar svakog kroasana stvara nježnu svjetlost koja pridonosi ugodnoj atmosferi.

Naročito se divimo činjenici da smola koja čuva oblik i teksturu kruha također čuva i svaki detalj kroasana – od delikatnih slojeva do zlatno-smeđih nijansi koje su karakteristične za ovu svjetski obožavanu delikatesu.

Ove lampe, osim što osvjetljavaju prostor, svjedoče o kreativnosti i maštovitosti umjetnika koji ih je stvorio. One dodaju notu šarma i jedinstvenosti svakom interijeru, a istovremeno nas potiču da razmišljamo o umjetnosti na nekonvencionalan način.

Umjetnost Yukiko Morite pruža nam priliku da svoj dom pretvorimo u prostor koji će odisati jedinstvenošću i ljepotom, te nas podsjeća da je ljepota u detaljima i originalnim idejama. Cijeli asortiman škicnite putem web trgovine.