FOTO by Etsy

Dekor

Tulipani kao lampe u staklenim kupolama najslađe su osvježenje našeg interijera!

Viktoria Mikulić 30. lipnja 2023.

Home dekor nikada nije izgledao šarmantnije...

Već smo ranije pisali o lampama u obliku tulipana koje su predstavljale najljepši proljetni home dekor, a sada smo pronašli jednu drugu varijantu, koja se nalazi u elegantnom staklu, u kombinaciji s drvom kao rustikalnim dodatkom.

Za sve vas koji cijenite nekonvencionalan dekor, a pritom obožavate tulipane i vaš dom je u proljetnim danima odisao ovim ljupkim cvijećem, dopustite da vam predstavimo lampe u obliku tulipana prekrivene staklenom kupolom.

Iako je sezona tulipana završila, a vi ih se ne želite odreći ni u ljetnim mjesecima, ove tulipan lampe savršen su home dekor koji može krasiti vaš interijer u narednim mjesecima.

Osim što ih možete postaviti na noćni ormarić te na taj način dodati toplu i ugodnu atmosferu u prostoru, također ih možete uvrstiti na neki poseban stolić u dnevnom boravku, na komodu ili policu. Ukoliko pak želite da vam uredski stol izgleda posebnije, tulipan lampe uvijek će vam izmamiti osmijeh na licu i dodati romantičnu notu vašem radnom prostoru.

Ne samo da će na najljepši mogući način reflektirati svjetlost iz svoje unutrašnjosti, već će biti najslađi dodatak vašem domu kojeg će svatko primijetiti. Od klasičnih kupola do modela u obliku oblaka, sigurni smo da ćete pronaći svog favorita.

Tulipan lampe u staklenim kupolama pronašli smo na etsyju pa ako si želite priuštiti novu dekoraciju ili u blizini imate osobu koja voli tulipane, a uskoro joj je rođendan, sigurni smo da bi joj jedna od ovih lampa prirasla srcu.