FOTO by airbnb

Putovanja

Airbnb nudi besplatan boravak u Barbie’s Malibu Dreamhouse!

Daria Lovrić 05. srpnja 2023.

Škicnite kako izgleda kuća u kojoj bi svaka djevojka voljela provesti dan!

Barbie lutka je ikonska lutka koju je kreirala tvrtka Mattel. Lutka Barbie prvi put je predstavljena 1959. godine i od tada je postala jedna od najpoznatijih i najprodavanijih lutaka na svijetu. Ovog ljeta cijeli svijet je pobojan u ružičasto, a Barbie motivi popularniji su nego ikada.

Otkako je 2019. najavljen film o kultnoj lutki, Barbiemanija samo raste, a sada nam se napokon približio i datum izlaska filma. O najnovijoj filmskoj avanturi s Rynom Goslingom i Margot Robbie ne prestaje se pričati, a sad napokon imamo priliku zaviriti u ružičasti svijet najpopularnije lutke na svijetu.

Ljeto u Barbie tonu!

Uoči izlaska željno iščekivanog filma, na Airbnbu se pojavio oglas koji gostima nudi boravak u Barbie’s Malibu DreamHouse. Riječ je o Barbie kući koja se nalazi tik uz plažu, a s predivne terase pruža se pogled na obalu. Unutrašnjost kuće izgleda isto kao iz Barbie kućica s kojima smo se igrale kao male djevojčice.

Naime, u vili je moguće uživati 21. i 22. srpnja, a moći ćete se prijaviti od 17. srpnja. Airbnb nudi dva pojedinačna noćenja za maksimalno dvije osobe, a na koji način će organizatori izabrati sretnike još uvijek nije poznat.

Na stranicama Airbnba stoji kako će posjetitelji tijekom boravka moći pregledavati Barbie garderobu, uživjeti se u ulogu kauboja, plivati u bazenu se u bazenu, koristiti koturaljke na disko podiju te uživati u ukusnim obrocima.

U Barbie kući možete koristiti teretanu, roštiljati, uživati na ležaljkama pokraj bazena i ispijati koktele. Želite li ostvariti svoj djevojački san i boraviti u ružičastoj kući, dužni ste si sami organizirati put u Malibu.

Po dolasku, goste će dočekati vratar koji će ih povesti u razgledavanje objekta i osigurati im ugodan boravak koji uključuje i postavljanje i organiziranje obroka.

U znak proslave filma koji uskoro izlazi i osnaživanja djevojčica diljem svijeta, otvorene su rezervacije čarobnu Barbie kuću, a Airbnb će jednokratnu donaciju poslati organizaciji Save The Children, koja skuplja resurse i šalje ih u više od 100 zemalja kako bi se potaknulo školovanje i stvorila jednaka prilika svoj djeci.