FOTO by adidas

Moda

adidas natikače najavljuju ljeto u Barbie tonu!

Daria Lovrić 23. lipnja 2023.

Ususret izlasku filma Barbie brendovi bojaju kolekcije u ružičasto!

Adidas je sportski brend prepoznatljiv po svojim modnim komadima koji zrače jednostavnošću i elegancijom. Svjetski poznati modni gigant nudi širok raspon sportske obuće, uključujući tenisice za trčanje, košarku, nogomet, fitness i druge aktivnosti, odjevne komade te natikače, ili popularno poznate kao slide natikače.

Ružičaste adidas natikače 1
Ružičaste adidas natikače

Adilette su vrsta sportske obuće koja se često koristi u ljetnim mjesecima za odlazak na plažu ili bazen, a nosimo ih i u casual izdanjima.

Ružičaste adidas natikače 2

Vrijeme je napokon zbilja toplo, što znači da se izbor odjeće i obuće svodi na lepršave odjevne komade i otvorenu obuću. Glavni cilj nam je osjećati se ugodno i nesputano. Na police omiljenih trgovina smjestili su raznorazni modli sandala, cipela i natikača, međutim nama je za oko zapeo adidas model u ružičastoj nijansi.

Ružičaste adidas natikače 3

Adidas Adilette natikače – ljeto ne može proći bez najudobnijeg para obuće!

Ususret izlasku filma Barbie, ružičasta boja ponovno preuzima glavnu riječ u modnom svijetu, stoga slobodno možemo reći da ljeto Barbiecora službeno počinje!

Ove chic adidas natikače imaju nešto višu platformu od basic modela i mekani EVA potplat za maksimalnu udobnost. Stižu u kombinaciji nježne i romantične ružičaste i efektne pink nijanse koja će naglasiti vaš preplanuli ten.

Cijena ovog eye-catching modela iznosi $40, a možete ga škicnuti putem adidas web trgovine.