FOTO by adidas

Bizar

Adidas Originals x Star Wars predstavljaju najbizarnije ovosezonske tenisice

admin 18. rujna 2020.

Chewbacca model grijat će vaša stopala, ali....

Već u samom naslovu “Adidas Originals x Star Wars“, bez gledanja fotografije možemo zaključiti da nas čeka jedan apstraktan model prepun neobičnih detalja, pomalo svemirskog izgleda.

Kada pogledamo fotografiju vidimo da su se sve pretpostavke ostvarile, uz još pokoji faktor iznenađenja koji će vam izazvati pomiješane osjećaje.

Nove adidas Superstar tenisice dolaze s jesenskim motivima prekrivenim čipkom

Adidas je ovaj model posvetio legendarnom Wookiee ratniku iz filmskog spektakla “Star Wars“, a budući da svi znamo kako izgleda Chewbacca lako je zaključiti koji detalji prevladavaju.

Photo: StarWars.com

Prekrivene čupavim krznom u zemljanim bojama ove tenisice nisu za svakoga i ako niste spremni na komentar ili poglede prilikom španciranja, prepustite se jednostavnosti i odaberite jedne od 10 tenisica koje ćemo i ove jeseni nositi.

Adidas Originals Star Wars tenisice
Adidas Originals x Star Wars

Vjerujemo da se adidas potrudio oko kvalitete i udobnosti te da ćemo kroz zimu, noseći ovaj model, zaboraviti na mokre čarape i hladna stopala.

S druge strane, udobnost i toplina zahtijevaju određenu dozu hrabrosti i “whatever” stava pa prosudite da li je vaš karakter dorastao ovom modelu.

Adidas Originals Star Wars tenisice
Adidas Originals x Star Wars

Zanimljivi detalji koji potvrđuju autentičnost s legendarnim Star Wars ratnikom su plastični nosač municije kod vezica i etiketa na jeziku s Chewbacca motivima.

Adidas Originals Star Wars tenisice
Adidas Originals x Star Wars

Realno, ako tenisice “očerupamo” i riješimo se krzna ostaje nam jedan zanimljiv jesensko-zimski adidas model, ali uz postojeće detalje nadamo se da će barem najzagriženiji fanovi najpoznatije filmske trilogije pokupovati ovu limitiranu ediciju.

Adidas Originals Star Wars tenisice
Adidas Originals x Star Wars

Model je dostupan od 21. listopada unutar adidas web trgovine, a prodavat će se po cijeni od oko 155$.