Moda

10 tenisica koje ćemo i ove jeseni nositi uz lepršave haljine i suknje

Krešimir Šustić 14. rujna 2020.

Adidas, Nike, Puma, Skechers, Guess ... ima ih mali milijun

Trenutno se nalazimo u periodu u kom je najbitnije prilagoditi garderobu prijelaznom razdoblju zbog vremena koje na dnevnoj bazi varira od niskih do visokih temperatura i obrnuto.

Upravo zato je bitno da nadohvat ruke imamo prozračne modele odjeće, ali i krenemo u nabavu novih, stvorenih za slojevito odijevanje.

No neke stvarčice kao što su haljine i suknje, još uvijek možemo isfurati na gradsku špicu, ali ih je potrebno kombinirati s kožnom ili traper jaknom, blejzerom ili balonerom.

Kako bi održali aktualan trend, najbolje ih je spojiti s udobnim parom tenisica, pogotovo ako se radi o casual prigodama koje od nas ne iziskuju da se sređujemo.

Popularan streetstyle look zaludio je fashionistice diljem svijeta, te su fotografije s raznim kombinacijama i nijansama preplavile svijet društvenih mreža.

Najčešće glavne uloge u spomenutim izdanjima su adidas Superstar tenisice, ali i ostali modeli sportskih brendova koje općenito volimo nositi kao što su: Nike, Puma, Skechers, Conversice i ostali.

Ove će sezone prevladati klasična bijela boja sa šarmantnim cvjetnim uzorkom, neodoljiva jesenska paleta boja sa zemljanim tonovima i popularni animal print.

Fotografije s naših 10 favorita koje smo izdvojili iz high street ponude možete pogledati u galeriji koja slijedi u nastavku.