FOTO by Adidas

Moda

Adidas Adilette u šarenom i egzotičnom izdanju za stylish odlazak na plažu

Krešimir Šustić 01. srpnja 2020.

Uz ovaj tropski model, želimo da ljeto potraje zauvijek!

Aktualna sezona donijela nam je mnoštvo raznih uzoraka i šarenih boja koje nas podsjećaju na najljepše tropske destinacije smještene uz tirkizno plavo more, pješčane plaže i kokos palme.

Zbog takvih stvarčica i vesele atmosfere koja vlada gradskim ulicama, želimo da ljeto potraje zauvijek, samo kako bismo mogli uživati u modnim poslasticama koje nam serviraju razni high street brendovi.

Adidas Superstar u živahnom uzorku spoj su klasike i tropskih boja

Izlozi su puni prozračnih haljina, lepršavih suknji, kupaćih kostima, šešira i otvorenih modela obuće koji nam pružaju bezbrižnost na svakom koraku, bez obzira bili u gradu ili uz obalu mora.

Od svih tih divnih artikala, posebno se ističu natikače, koje najčešće nosimo u kući ili na plaži, no zadnjih su godina zbog svojih elegantnih dizajna postale rado viđene u raznim kombinacijama.

Najpopularnije među njima su definitivno Adidas Adilette, koje možemo vidjeti na Instagram objavama svjetskih trendseterica, kao i na nogama gradskih cura koje osvajaju svojim izdanjima.

I ovoga tjedna, njemački brend počastio nas je novim modelom koji odiše pravim egzotičnim štihom, tipičnim za razdoblje u kojem se nalazimo.

Dolaze u paleti šarenih nijansa s cvjetnim uzorkom, te su osvježenje za casual i beach kombinacije kojima ćemo osvajati poglede i biti u centru pažnje svojim istančanim ukusom za modu.

Više dodatnih informacija i detalja o njima možete saznati klikom na LINK.