FOTO by Adidas

Moda

Adidas Superstar u živahnom uzorku spoj su klasike i tropskih boja

Krešimir Šustić 26. lipnja 2020.

Model koji nas svakoga puta iznova oduševi novim ruhom!

Svatko u ormaru posjeduje barem jedan par tenisica, neovisno o stilu koji furamo jer znamo da se one mogu spojiti s većinom odjevnih predmeta.

Tako ih nosimo u ležernim i casual izdanjima, uz suknje i haljine, ali i u svečanijim prigodama u spoju s odijelima ili haljinama, nakon što visoke pete dosade.

Nove Rebookice u nude nijansama garantiraju pravu sportsku eleganciju

Upravo zato ih smatramo klasičnim komadom iz svijeta obuće koji od svog nastajanja ne izlazi iz mode, a vjerujemo da nikada niti neće.

Kroz povijest smo imali priliku vidjeti mnoge transformacije i izdanja kojima se ovaj proizvod prilagođavao, no jedan model koji drži rekord u broju prodanih primjeraka uvijek ostaje u svom prvobitnom dizajnu.

Naravno, riječ je o dobro znanima Adidas Superstar tenisicama, koje su svoju popularnost stekle još u 60-im godinama prošlog stoljeća i od tada se nalaze prvi samom vrhu.

U današnje vrijeme, popularni njemački brend tjedno nas počasti novim modelom i opravda svoju reputaciju koju je stekao u svijetu.

Za pravi ljetni đir izašle su klasične bijele ljepotice sa živahnim uzorkom tropskih boja. Novi model unosi egzotični štih u look koji ne može ostati neprimijećen.

S obzirom na to da se nalazimo u najtoplijoj sezoni, ovaj novitet totalno se uklapa s kombinacijama u kojima ćemo osvajati gradove uz morsku obalu.

Detaljnije o njima možete saznati na LINKU, a mi se nadamo da će kroz koji tjedan stići i u naše trgovine.