FOTO by Etsy / Amazon

Moda

9 šarmantnih torbica s trešnjama koje želimo u našoj proljetnoj kolekciji!

Daria Lovrić 31. ožujka 2023.

Chic motivi glavni su okidač koji nas mami u shopping!

U proljetnom periodu posežemo za efektnim modnim dodacima koji reflektiraju proljetnu i ljetnu sezonu i koji će začiniti naš dnevni look koliko god on bio jednostavan. Uz točkice, prugice i cvjetne motive, u ljetnim mjesecima dominiraju oni s voćnim printom.

Amazon – $202.53

Uz popularne jagode i limune, trešnjice su naš omiljen dezen kojeg se ne možemo zasititi. Svaka se žena voli dotjerati i biti primijećena gdje god se zaputila. Kako bi razbili monotoniju i unijeli veseli ton u vaš outfit, izdvojili smo 9 najslađih torbica s trešnjicama.

Cherry blossom torbice – jer sezona je cvjetanja trešanja u punom jeku!

U potrazi za efektnim modnim dodacima pretražili smo popularne web trgovine Etsy i Amazon i pronašli divne primjerke. Ove će se krasotice uklopiti u gotovo svaki stil odijevanja i odlično će izgledati uz casual, ali i večernji look.

Etsy – $37.13

Koji god stil i dizajn torbica preferirali, vjerujemo da ćete pronaći barem jednu za sebe jer smo pronašli primjerke različitih dimenzija, materijala i dizajna.

Naš favorit je crossbody pletena slamnata torbica koja će odlično izgledati u tandemu s bijelom košuljom i omiljenim trapericama. Kako biste zaokružili svoj outfit dodajte mu ravne espadrile ili wedgesice, decentan nakit i make up začinite crvenim ružem.

Etsy – $35.72

Najlljepše modele škicnite niže u našoj galeriji: