FOTO by Benetton

Moda

Cherry blossom torbice – jer sezona je cvjetanja trešanja u punom jeku!

Viktoria Mikulić 24. ožujka 2023.

Svojim dizajnom plijenit će pažnju na svakom koraku…

Torbica za svaku ženu predstavlja nešto neopisivo. To nije samo modni dodatak u kojeg uvrštavamo sve one esencijalne potrepštine, već je dio nas, naša modna suputnica u svakodnevnim situacijama, stvarčica uz koju provedemo čitav dan.

Ono što nam je bitno kod odabira torbe je da nas ista ne opterećuje, tj da nije preglomazna kako bismo je opušteno mogli nositi gdje god se uputili.

Također, važno nam je da je cjenovno pristupačna i napravljena od kvalitetnog materijala kako bi potrajala godinama. I šećer na kraju, kojem mnoge žene zapravo daju prednost prilikom kupnje nove torbe – dizajn.

Boja, oblik i detalji koji krase torbicu često su najveći okidač za kupnju, osvoje nas na prvu svojim šarmantnim printom, osobito kada se radi o motivima koji asociraju na određeno godišnje doba. S obzirom da se trenutno nalazimo u sezoni cvjetanja trešanja i parkovi su već obojeni ružičastom bojom, poznati brend Benetton odlučio je preslikati trešnjice na svoje nove crossbody torbice.

Riječ je o dva modela u pinkish i nebesko plavoj boji, koje krase spomenute trešnjice i koje će obasjati svaki outfit ovog proljeća. Možete ih nositi u ruci ili preko ramena, imaju magnetsko metalno zatvaranje i lanac.

Cijena svakog primjerka iznosi € 66,23, a pronaći ih možete na hr.benetton.com!