FOTO by Reserved

Moda

15 Reserved šešira zbog kojih želimo cijeli dan provesti na suncu

Krešimir Šustić 24. lipnja 2020.

Slamnati modni dodaci bez kojih ne odlazimo na plažu!

Uskoro ćemo se uputiti na atraktivne destinacije uz predivnu obalu, te započeti maksimalno uživanje na godišnjem odmoru, koji svi jedva čekamo s obzirom na ludi početak ove 2020. godine.

U mislima su nam rajske plaže, tirkizno plava boja mora, zrake sunca, kokteli i slamnati krovovi koji nas podsjećaju na tropska mjesta daleka od ostatka svijeta.

Treger hlače i suknje ovoga nas ljeta vraćaju u dane djetinjstva

Uz sve to, potrebni su nam i dobri komadi odjeće, obuće i modnih dodataka, kako bi i u svojim slobodnim danima mogli zablistati u najboljem sjaju.

Osim jednog od najbitnijeg segmenta ljetne garderobe, kupaćeg kostima, potrebno je posvetiti pažnju i accessoriesima kao što su kape, sunčane naočale i šeširi, koji nas štite od sunca.

High street brend, Reserved, oduševio nas je ponudom popularnih pokrivala za naše glave u kojima se na trenutke osjećamo kao velike hollywoodske dive u svojim najboljim izdanjima.

Ovi nezaobilazni modni dodaci zbog kojih želimo cijeli dan provesti na suncu, dolaze nam u raznim veličinama i bojama, a krase ih nezaobilazne vrpce i preslatke mašne.

Također se mogu i nositi uz lepršave haljine u šetnji rivom, te uz finije i elegantnije modne kombinacije ukoliko prisustvujemo nekoj od svečanijih prigoda u kojoj je izglednije da ćemo duže boraviti na suncu.

U nastavku slijedi galerija s naših 15 favorita, a cjelokupna ponuda asortimana nalazi se na LINKU.