FOTO by Asos

Moda

Treger hlače i suknje ovoga nas ljeta vraćaju u dane djetinjstva

Krešimir Šustić 23. lipnja 2020.

Dolaze u elegantnom i zavodljivom izdanju!

Zadnjih par godina, sve češće možemo vidjeti povratak trendova koji su bili aktualni u prošlosti, te nam u većini slučajeva donose omiljene komade u modernom ruhu.

Tako su nas ponovno oduševile sandale na blok petu, točkasti uzorak koji se smatra pravim vintage klasikom i jedan od najvećih hitova u svijetu mode, svima dobro poznati tregeri.

Nove Zara haljine znak su da uskoro moramo u shopping

U modni svijet ušli su u 80-im godinama prošlog stoljeća i to u kombinaciji s najpopularnijim materijalom svih vremena, vječitim traperom.

Prvobitno su bili sastavni dio radnog kombinezona, no nakon što je moda uplela svoje prste i uzela ih pod svoje, transformirali su se u svakodnevicu trendseterica i osvojili cijeli svijet.

Ove sezone kada je sve opuštenije i otvorenije, viđamo ih u kombinaciji s hlačicama ili suknjama, te nam donose pravu retro vibru koja nas vraća u doba Backstreet Boysa.

Na Asos web shopu smo pronašli primjerke koji mogu biti glavne uloge svih dnevnih lookova, ali i onih večernjih, ako ih iskombiniramo sa sandalama na petu i elegantnom torbicom.

Casual izdanja su najčešća, pa ih tako viđamo s običnim T-shirtima i tenisicama uz modni dodatak kao što je mini ruksak, kao i festivalska izdanja u koja donose coolerski štih.

Naših 15 favorita možete pogledati u galeriji koja slijedi u nastavku, te izabrati svoj idealan primjerak koji vas vraća u dane djetinjstva.