FOTO by Naf Naf / Instagram @nafnaf

Moda

15 Naf Naf torbica kojima ćemo obogatiti privatnu kolekciju modnih dodataka

Krešimir Šustić 21. listopada 2020.

Modeli koji su nas na prvu oborili s nogu upečatljivim dizajnom

Osim što smo u garderobe unijeli novitete iz svijeta odjeće i obuće, nekako je nemoguće da ne obratimo pažnju na sve te divne modne dodatke kojima ćemo zaokružiti naše modne kombinacije.

Predivne ogrlice, naušnice i ostali nakit nisu ni približno popularni kao što su svima dobro poznate torbice, bez kojih doslovno nikada ne izlazimo iz kuće.

20 Zara city torbica koje su potrebne našoj jesenskoj garderobi

Nosimo ih u dnevnim izdanjima prilikom obavljanja raznih aktivnosti, večernjim kao statement komad koji daje poseban pečat outfitu i u svečanim prigodama, koje zahtijevaju elegantne i sofisticirane modele.

Srećom, omiljene high street trgovine u svojim novim kolekcijama nude pregršt primamljivih primjeraka koje možemo nabaviti po veoma prihvatljivim cijenama.

Brend Naf Naf je među svoje novitete uvrstio modele koji dolaze u klasičnoj jesenskoj paleti boja od kojih se ističe zavodljiva burgundy, klasična crna, zelena i energična crvena.

Ljepotice s lancima i klasičnim ručkama za nošenje u rukama ili preko ramena osvajat će poglede na gradskim ulicama svojim dizajnom koji ne može proći nezapaženo.

Možemo ih kombinirati u casual kombinacijama uz tenisice, traperice i krznene jakne, poslovnim lookovima s gležnjačama i balonerima u neutralnim nijansama, kao i u večernje i malo finije stajlinge uz visoke čizme i pletene haljine.

U nastavku donosimo galeriju s fotografijama koja sadrži naših 15 favorita od kojih najmanje jednu želimo posjedovati u privatnoj kolekciji i obogatiti svoju garderobu ovim statement modelima.