FOTO by Zara

Moda

20 Zara city torbica koje su potrebne našoj jesenskoj garderobi

Krešimir Šustić 16. listopada 2020.

Modeli koji će začiniti svaku našu modnu kombinaciju

Torbice su jedan od onih modnih dodataka koje uvijek imamo kraj sebe i bez njih rijetko kada izlazimo, te ih samim time smatramo prijeko potrebnima.

Svaka dama zna koliko je bitno u svojoj vlastitoj kolekciji posjedovati nekoliko različitih modela koje s lakoćom možemo uklopiti u razne outfite, neovisno o stilu koji furamo.

Minnie torbica osvaja točkastim uzorkom i šarmantnom crvenom mašnom

Nove kolekcije high street brendova donijele su nam novitete koje ćemo imati prilike viđati svakodnevno na gradskim ulicama kao upečatljive detalje trendi lookova.

Naravno, ističu se modeli u klasičnoj jesenskoj paleti boja, bogatim toplim nijansama, prošivene, kao i one koje dolaze u popularnom životinjskom uzorku.

View this post on Instagram

By@chanelofficial

A post shared by @ shirley_page40 on

Brend Zara je poznat kao jedna od omiljenih shopping destinacija u kojoj možemo nabaviti must-have stvarčice po pristupačnim cijenama, pa tako i ove neodoljive accessoriese.

Među morem noviteta, izabrali smo ljepotice koje ćemo na stylish način spajati s jaknama, kaputima, pončima i balonerima u dnevnim i večernjim izdanjima.

City bag modeli su idealni za casual i poslovne kombinacije zbog elegantne note koje imaju, torbice s naborima za šetnje gradom, a mini ljepotice za chic outfite u kojima ćemo se osjećati poput pravih filmskih diva.

U nastavku donosimo galeriju s fotografijama u kojoj smo izdvojili naših 20 favorita koje istog trena stavljamo na listu želja i nadamo se kako ćemo ih uskoro posjedovati.