FOTO by Asos

Moda

15 bijelih statement bluza koje ćete poželjeti u svom ormaru

Krešimir Šustić 02. travnja 2020.

Vječiti klasik u izdanjima koja se ne propuštaju

Svi volimo te predivne klasične komade kojih u ormaru imamo napretek i ne mogu nam dosaditi. Iako uvijek navijamo za šarene i lude odjevne kombinacije, često nas i one jednostavne ostavljaju bez teksta. Većinom su u pitanju jednobojni odjevni predmeti koje rado nosimo kao neprimjetnu podlogu u outfitu.

Bluza u boji jorgovana s točkicama donosi raskoš u outfit

Jedan od takvih komada je i bezvremenska bijela bluza bez koje ne možemo zamisliti postojanje mode. Iz sezone u sezonu iznenađuje nas transformacijom kroz koju prolazi prateći najnovije trendove koje nam zadaju naši omiljeni dizajneri. Omiljenu krpicu možemo doslovno nositi u bilo kojoj prigodi neovisno o stilu koji je naša furka.

U casual kombinacijama viđamo je s jeans hlačama i tenisicama, poslovne prigode krasi s hlačama na crtu i omiljenim sandalama, a u večernjim izlascima često je viđamo sa suknjama raznih dužina.

Pošto je uistinu svestrana i nezaobilazna, bacili smo se u potragu za modelima koji će odskakati kada ih odjenete. Zapanjeni novitetima na Asos web shopu, izdvojili smo neke za koje mislimo da su drugačije od drugih.

Krase ih pufasti rukavi, volani, cvjetni i točkasti uzorci, a definitivno su dokaz da high street brendovi imaju izvrsnu ponudu u svojim kolekcijama.

U nastavku pogledajte galeriju s naših 15 favorita za kojima smo izgubili glavu.