FOTO by River Island

Moda

Bluza u boji jorgovana s točkicama donosi raskoš u outfit

Krešimir Šustić 01. travnja 2020.

Komad koji jednostavno morate prošetati po špici!

Komad koji se nalazi na listi vječitih klasika svake sezone nas iznova očara novim dizajnima u kojima dolazi. Svaka žena u ormaru ima barem jednu posebnu bluzu za koju je vezana svim srcem. Popularnost joj je iz godine u godinu sve veća, a to nas uopće ne čudi jer je uistinu bezvremenska.

Zara točkasta bluza donosi pariški chic u svaki look

Ističe se kao jedan od ključnih modela svake garderobe i odličan je početak svake modne kombinacije. Svestrana je i prilagodljiva svakom outfitu, a možemo je isfurati u svakom stilu. Najviše je viđamo u poslovnim lookovima u kombinaciji s pencil suknjama i hlačama na crtu, a u streetstyle kombinacijama rado je ukombinirana s običnim jeansom uz kojeg izgleda uistinu božanstveno.

Mi smo pronašli jednu pravu ljepoticu u River Island web shopu koja zaslužuje biti prošetana špicom i gradskim ulicama. Radi se o bluzi u boji jorgovana s točkastim uzorkom koja uz sve to ima volane. Djeluje totalno raskošno, a zbog nježnog tona ljubičaste boje izvrsno se uklapa u sunčane dane.

Upravo ovaj model pokazuje nam koliko jedna malena stvarčica može značiti i biti moćna. Obožavani odjevni komad nikada nije izgledao bolje, zato se nadamo da će pronaći svoju sretnu vlasnicu.

Ukoliko vas je oduševila, može postati vaša klikom na LINK.