FOTO by evanliney.com

Moda

10 šarenih haljina koje nisu iz H&M-a i Zare!

Mia Vodopija 20. srpnja 2021.

Šarenilo i print, može li bolje?

Jesen i zima su godišnja doba koja vežemo uz hladnije nijanse i tonove boja i odjeće, no proljeće i ljeto su potpuno suprotni.

Vesele, ‘žive’ boje koje nas dignu svojim šarenilom, ali i dominantni printovi koji krase majice, topove, hlače, suknje, torbe i haljine, naši su favoriti.

Šarena haljina kao ljetni favorit

Najbolje ljetne haljine su one koje se mogu iznova nositi, one koje vam dovoljno dobro stoje da se u njima osjećate udobno i da ste sretni od zore do sumraka, one haljine koje mogu biti vaše dnevne kombinacije koje lako prelaze i u večernje (samo s drugim sandalama), i u najboljem slučaju, najbolje ljetne haljine su one koje ne trebate glačati.

Neovisno o vašim ovogodišnjim ljetnim planovima, bilo da idete na more ili u planine ili možda ostajete tamo gdje jeste, jednostavno želite nešto zgodno, lagano i lepršavo dok živite svoj najbolji ljetni život.

Pronašli smo razne haljine savršene za uparivanje s ovogodišnjim chunky stilom sandala, ali i svilenkaste haljine i remek-djela s otvorenim leđima, idealne za visoke potpetice i torbu s ručkom.

Veseli printovi ne izlaze iz mode

Ako ne znate koje ćete tkanine nositi na vrućini, imamo obilje pamučnih i lanenih haljina koje će vas hladiti i u kojima se nećete znojiti.

Ove vesele opcije možete nositi i sljedeće godine jer sumnjamo da će šarene vesele boje i dominantni printovi tako brzo izaći iz mode. Neka vaša haljina bude glasna kao i vaša osobnost!

Zavirite u našu galeriju koja vam zasigurno nudi najbolje ljetne haljine.

Nadamo se da smo vas impresionirali ovim Evanliney haljinama i da ćete naručiti barem jednu od ovih šarenih ljepotica.