FOTO by H&M

Moda

H&M mint zelena haljina i njezina famozna mašna!

Viktoria Mikulić 19. srpnja 2021.

Romantika dolazi u vidu nježne nijanse i mašne, dok je atraktivnost naglašena golim leđima...

Male stvari nas čine sretnima. Kako u životu tako i s odjevnim predmetima i modnim dodacima. Ponekad nam zaista nije potrebno mnogo kako bismo zablistali, dovoljan je samo jedan detalj koji čini razliku. Novitet koji smo pronašli primjer je klasične elegancije čija popularnost ne jenjava.

Na policama H&M-a pojavila se divna haljina u mint zelenoj boji koju ćemo nositi uz visoku punđu, kako bismo naglasak stavili na otkrivena leđa i elegantnu mašnu koja se veže oko vrata. Mogli bismo reći da je spoj midi i maxi dužine te će u svaku garderobu unijeti dašak svježine. Uz nju zamišljamo sandale na tanku potpeticu s remenčićima, kao i profinjenje wedgesice espadrille.

Ležernog kroja i materijala, izvrsna je za nošenje tijekom dnevnih aktivnosti, kao i navečer ako dobijete pozivnicu za koktel zabavu ili rooftop party. Moramo priznati da će uz preplanuli ten izgledati bombastično.

Posebna, a jednostavna, lako se kombinira s accessoriesom poput predimenzioniranih naušnica ili upečatljivih narukvica. Uz nju zamišljamo tote bag ili bucket torbicu za romantičan touch tijekom ljetnih večeri, a ukoliko je nosite preko dana, ceker će je izvrsno upotpuniti.

Ako želite da postane dio vaše ljetog ormara jer je smatrate klasikom koji će vam uvijek biti pri ruci kada ne znate što odjenuti, cijena ove mint zelene ljepotice iznosi 34,99 €, a pronaći je možete na LINKU ili u H&M trgovinama.