FOTO by Mohito

Moda

10 Mohito tres chic ruksaka koji dominiraju!

Viktoria Mikulić 13. rujna 2022.

Ove jeseni prednost dajemo stylish ruksacima u zemljanim tonovima…

Torbice su najzastupljeniji modni dodaci i dolaze u mnoštvo varijanti. Ipak, crossbody modeli daleko su najpopularniji jer je većinom riječ o torbici koja je dovoljno prostrana, a istodobno nije prevelika. Ona koju možemo nositi na ramenu, preko ramena ili u ruci. Crossbody torbica naš je vjerni prijatelj tijekom obavljanja svih dnevnih aktivnosti.

Svatko u svom ormaru ima barem jedan primjerak iste, a što je s ruksacima? Ruksak je nekoć predstavljao torbu za trening u koju smo najčešće ubacivali bočicu vode i ostalu opremu, a nakon vježbanja ostavili ga na nekom sporednom mjestu i najčešće “zametnuli.” Drugim riječima, ruksak nije bio dodatak o kojem smo previše brinuli.

Mohito ruksaci za sve koji cijene bezvremensku klasiku!

U posljednjih nekoliko godina ruksak dominira modnom scenom i više se ne ubraja u sportske torbe, već je itekako dobrodošao uz sve fancy odjevne kombinacije. Adidas Santiago mini ruksak zaludio je fashionistice diljem svijeta, a i drugi poznati brendovi svrstali su ruksake u svoje nove kolekcije te im nadjenuli šarmantno ruho.

Jedna od cool robnih marki koju voli gotovo svaka pripadnica nježnijeg spola je Mohito. Na početku, ovaj je brend bio prepoznatljiv po svojim pinkish modelima odjeće, no s vremenom se više fokusirao na jednostavnost i eleganciju.

Chic ruksaci s potpisom Mohita must-have su jesenski dodaci

Nova kolekcija Mohito ruksaka uistinu izgleda profinjeno, prvenstveno zbog svojih neutralnih tonova koji će odgovarati uz svaki naš jesenski outfit. Od bež do tamno smeđe nijanse te uvijek posebne crne boje, Mohito ruksaci bit će onaj finalan touch na gradskom asfaltu. U nastavku donosimo galeriju s 10 ruksaka i njihovih cijena:

Jedno je sigurno – od ovih ruksaka se nećemo odvajati…