FOTO by Mohito

Moda

Mohito pleteni mini ruksak za sve koji cijene bezvremensku klasiku!

Krešimir Šustić 07. travnja 2020.

Toliko malen, a toliko božanstven!

Modni dodaci su jedan od bitnijih segmenata svakog stylinga i upravo su oni točka na i našim outfitima. Od svih vrsta koje nam trgovine nude, nekako su ipak torbice i ruksaci najrasprostranjeniji i jednostavno ne možemo zamisliti da izađemo van bez njih.

Adidas Originals vintage torba oduševit će vas svojim oblikom i bojom

Većinom se trudimo odabrati one modele koji će pristajati uz što više odjevnih kombinacija. Ruksaci su zadnjih par godina opet zablistali na tronu, a svojom pojavom unose dašak dječačkog šarma u look.

Nosimo ih na posao, u grad na kavu, na izlete u prirodu i doslovno smo postali toliko ovisni o njima da bi ih sve pokupovali.

Kao poseban accessories ističe se mini verzija ruksaka koju sve više viđamo na ramenima trendseterica. High street brendovi stalno nadopunjuju svoje kolekcije raznim modelima ovih malenih ljepotana i tako nam stvaraju leptiriće u trbuhu.

Mohito nas je očarao komadom koji je napravljen od prirodno pletenog materijala koji nas podsjeća na slamnate krovove u tropskim krajevima. Sastoji se od dva pretinca u koje stane sve ono što je potrebno za određenu aktivnost.

Nositi ga možete kamo god želite, a vjerujte nam na riječ kada vam kažemo da će biti odličan saveznik u predivnoj sezoni punoj sunca. Ovaj statement model možete nabaviti klikom na LINK.