FOTO by adidas.com/us

Moda

Nove Disney adidas tenisice za naša najslađa stvorenja!

Viktoria Mikulić 16. kolovoza 2022.

Iako smo se tek vratili s godišnjeg odmora i malo je reći da nam ljeto nedostaje, čim smo ugledali ove božanstvene tenisice, sretni smo što se bliži jesen…

Imate li u svom životu mališana ili mališanku koji su jednako elegantni koliko i aktivni? U tom slučaju ne tražite dalje od nove Disney x adidas dječje kolekcije.

Disneymanija zahvatila adidas dječju obuću!

Riječ je o omiljenom Superstar modelu tenisica koji dolazi u dva ruha, nježno zelenom s motivom Mickey Mousea i u lila boji s ombre efektom i printom najdraže mišice.

Oba lika nose sunčane naočale, dok Minnie ima i preslatku mašnicu tako da će ove tenisice vaše prinčeve i princeze i u prvim jesenskim danima vraćati u one ljetne.

Ove tenisice idealne su za povratak u vrtić gdje ih očekuju razne aktivnosti i igra na otvorenom, ali i za godišnji odmor ukoliko još imate priliku dati petama vjetra i s dječicom se zaputiti na Jadransku obalu.

Bilo da vaše dijete planira postati sljedeća nogometna superzvijezda, isprobati novi sport ili jednostavno voli trčati u vrtu, ove tenisice ispunit će sva njihova očekivanja.

disney adidas tenisice

Vaši mališani bit će u dobrim rukama s kultnim Disney parom, a osim stylish izgleda, ove tenisice odlikuje i udobnost. Fleksibilni, lagani međupotplat i vanjski potplat osiguravaju da se nožice vašeg djeteta ne osjećaju umorno ni nakon sata trčkaranja.

disney adidas tenisice

Bez obzira nosili ih uz kratki matching kompletić, trenirke, lepršavu haljinu ili traperice i T-shirt, novi adidas model uklopit će se uz svaki outfit.

disney adidas tenisice

Izrađene od niza recikliranih materijala, ovaj gornji dio ima najmanje 50% recikliranog sadržaja.

Iako se ne mogu naručiti online, sigurni smo da će se vrlo brzo, ako još nisu, pojaviti u fizičkim trgovinama diljem zemlje.

Više detalja o novim Disney x adidas tenisicama potražite na službenoj adidas stranici!