FOTO by adidas.com/us

Kids

Nove adidas tenisice s Mickey Mouse dlanovima koji formiraju srce!

Viktoria Šafranić 18. lipnja 2021.

Nama su preslatke...

Dva legendarna branda ponovno su se okupili kako bi lansirali kolekciju tenisica i odjeće za naše mališane. Glavni motivi na novitetima su kultni likovi: Mickey i prijatelji, Sport Goofy, Disney princeze, Frozen II i Marvel superheroji.

Postoji nešto nevjerojatno privlačno i magično u svakoj suradnji Disneya i adidasa, a u prilog tome idu artikli koji se rasprodaju u trenu. Od cipela do majica, na dlanu imamo svoje omiljene Disney likove.

Iako bi možda nekima bilo teško odlučiti koji im je Disney lik najviše prirastao srcu, mi se tu ne bismo dvoumili. Kao iz stopa bismo rekli da su to Mickey i Minnie Mouse, koji svojom pojavom ne samo da podižu raspoloženje i uljepšaju nam dan, već nas potiču da nikada ne zaboravimo sanjati. Svijet možda nije bajka, ali je uz njih život ipak znatno lakši i veseliji.

Nedavno smo predstavili presladak Superstar model s glavicama omiljenog cartoon para u crvenom i crnom izdanju. Iako je superstar model prava senzacija, ovog puta ipak donosimo jedan drugi primjerak, čiju prednju stranu krase Mickeyjeve ruke koje formiraju dražesno srce. Riječ je o modelu forum 360 koji je rezerviran za igranje na otvorenom.

Lijeva cipela, desna cipela. Tvoj mali sanjar i Disneyjev Mickey Mouse. Neke stvari su bolje zajedno, zar ne?

Postavite ove dječje adidas cipele direktno pred ulazna vrata tako da ih mališani uvijek imaju spremne pred odlazak na igru.

Njegova cijena iznosi $45, a više detalja saznajte na LINKU!