FOTO by adidas.com/us

Kids

Minniemanija zahvatila adidas dječju obuću!

Viktoria Mikulić 18. veljače 2021.

A nas je uhvatila shopping groznica!

Ako nam netko može razvedriti cijeli mjesec, onda su to definitivno Disney likovi, među kojima bismo posebno izdvojili jedan zaljubljeni par – Mickey i Minnie Mouse.

Adidas je već sam po sebi enormno poznat te nema osobe na ovom svijetu koja nije čula za ovu sportsku marku. Ipak, svjesni su da se s trona lako silazi, stoga se svakodnevno trude lansirati zanimljive novitete, a mnoge od njih upotpunjuju i kolaboracijama s drugim brendovima, kako bi zadržali mjesto na samom vrhu.

Žene, muškarci i djeca, svi su jednako oduševljeni njihovim odjevnim komadima i obućom, koji su mix sporta i mode. Najfamoznije su im tenisice koje svakodnevno viđamo na gradskim ulicama, osobito Superstar model čija je prepoznatljivost neupitna.

Koliko god ih volimo u izdanju za odrasle, najljepše su nam one koje krase dječja stopala, a koje su sve samo ne obične. Početkom tjedna predstavili smo mini Superstar model u Minnie Mouse ruhu koji je toliko šarmantan da mu je pripala čast biti u centru pozornosti.

Najslađe do sada – adidas Superstar tenisice u Minnie i mini ruhu!

Nakon što smo njih samostalno predstavili, vrijeme je da vam pokažemo i ostatak ljupke kolekcije s omiljenom Disney mišicom.

Ako se slučajno niste zaljubili u crvene krasotice (čisto sumnjamo), tu je još jedan nježniji Superstar modele za naše princeze koji dolazi s točkastim uzorkom i kultnom Minnie.

Također, na službenoj stranici adidasa još su dva primjerka zaokupila našu pozornost, a oni dolaze u vidu slip-on cipela.

Dječica će ih obožavati jer se lako navuku i u njima mogu trčkarati satima, a razigrani print Disneyeve Minnie Mouse slagat će se s njihovom osobnošću.

Crvene prepune bijelih točkica ili bijele obasute Minnie motivima, odluka je na vama.

Sve detalje o adidas x Disney kolekciji potražite OVDJE.