FOTO by babycenter.hr

Elegant

Najslađe Minnie Mouse tenisice koje zaslužuje svaka djevojčica!

Viktoria Mikulić 03. srpnja 2020.

Još jedan primjerak za naše najmlađe koji bismo prvom prilikom stavili u košaricu...

Biti dijete nešto je neprocjenjivo, a jedino loše u svemu tome je što to nažalost prekasno shvatimo. Djeca imaju sve vrijeme ovoga svijeta i nekada se pitamo kako i nakon cjelodnevnog trčkaranja nisu umorni, no upravo ta bezbrižnost daje im snagu da maksimalno iskoriste dan, a mi im želimo da što duže uživaju u tim trenucima istinske sreće.

S druge strane, mi odrasli smo pretrpani obvezama, problemima i izazovima koji nas svaki dan lagano pritišću i samim time umaraju pa čak i kada konačno odemo na godišnji, prvih nekoliko dana ne možemo doći k sebi i opustiti s u potpunosti. Poznato, zar ne?

Biti roditelj najljepša je i najzahtjevnija uloga na svijetu, a ako vi imate tu čast, onda je naš savjet svoju dječicu čim duže pustiti da ostanu djeca.

Kako biste im to omogućili, najbitnije je što više vremena provoditi s njima i barem ponekad ostaviti sve sa strane i ući u njihov svijet mašte u kojem ne postoje granice.

Također, nema ništa ljepšeg od dječjeg asortimana odjeće i obuće koji je prepun vibrantnih boja i motiva, od kojih su nam najdraži oni s Disney likovima – osobito Mickey i Minnie Mouse.

Podjednako volimo stvarčice za djevojčice i dječake, no moramo priznati da je za naše princeze ponuda još veća.

Trudimo se ljeti im omogućiti prozračnu obuću, većinom otvorene modele u kojima će njihova malena stopala uvijek moći disati, no ako je vaša ljepotica prava pustolovka i često je možete vidjeti u avanturama koje zahtijevaju čvršću obuću, onda bi vam se ovaj novitet mogao svidjeti.

U Baby Centeru pronašli smo Minnie Mouse bijele tenisice s glitterom i simpatičnim natpisima koje izgledaju zaista bombastično. One dolaze s potpisom poznatog brenda Original Marines koji je sinonim za udobnost.

Dok se izvana velika pozornost pridala njihovom dizajnu, s unutarnje strane krasi ih dvostruka elastična traka. Zaista pristaju uz sve odjevne kombinacije kao i mnoštvo razigranih boja.

Možete ih pronaći u veličinama od 32-35, njihova cijena iznosi 269,99 kuna.

Vidite ih na svojoj princezi? Omogućite im ovaj cool model tenisica putem linka.