FOTO by Instagram @gigihadid / @demisingleton

Ljepota

Princess bob – najtrendi frizura za ljeto 2024.

Viktoria Mikulić 29. travnja 2024.

Je li vrijeme za promjenu?

Svakog ljeta, neka nova frizura je IN, no jedan stil je uvijek u modi: bob frizura. Princess bob prigrlile su brojne svjetske zvijezde, a riječ je o šik stilu frizure koji će ovog ljeta biti posvuda.

Princess bob je definitivno statement frizura i rezervirana je za sve one koji žele promjenu. Elle Fanning i Gigi Hadid samo su neke od ljepotica kojima princess bob tako dobro stoji.

Princess bob je kratka frizura iznad ramena, odmah ispod ušiju. Izvrstan je za one koji žele svježi, svjetliji kroj u vrijeme ljetnih vrućina. Kratke bob frizure bile su osobito popularne 90-ih, a sada su doživjele povratak.

Odlična je vijest što princess bob pristaje svakom obliku lica, ovisno o duljini koju odaberete.

Žene s tanjom kosom će se moći držati jedne duljine boba jer će uredno padati niz lice umeđutim, onima s gustom kosom bob ponekad može izgledati malo preglomazno ako nije pravilno ošišan, stoga se nemojte bojati dodati nekoliko slojeva.

Vrlo je važno da odaberete ono što se vama sviđa. Sve tri spomenute zvijezde imaju različitu dužinu kose, stoga pri idućem odlasku kod frizera, pripremite fotografiju kako bi imali jasnu predožbu o tome što priželjkujete.

Nadalje, nije naodmet zamoliti frizera da oblikuje vašu princess bob frizuru na način za koji mislite da ćete najčešće nositi, bilo da je to valovita ili ravna kosa. Važno je iskoristiti profesionalce dok ste u salonu kako bi vam točno pokazali na koji način fenirati kosu.

Ako više volite opušteniji izgled, onda su razdjeljak sa strane i opušteni valovi savršeni izgled koji ne zahtijeva mnogo održavanja

Što se tiče održavanja bob frizure, princess bob poznat je po svojim oštrim vrhovima, stoga je važno ići na redovito podrezivanje kako bi stil ostao dostojanstven.

Uz princess bob, osjećat ćete se poput prave kraljice, samo ne zaboravite navući i širok osmijeh, gdje god se uputili…