FOTO by Instagram @zucculent_2021 / @lynniemakes

Dekor

Ljubičasti sukulent – biljka koja će nam svaki dan izmamiti osmijeh na licu!

Viktoria Mikulić 28. srpnja 2023.

Neovisno o tome postavili ga u svoj dom, ured ili na terasu, sukulent je must-have dekor…

Održavati biljku na životu i nije tako jednostavan zadatak, znaju svi koji su se barem jednom susreli s istom.

Redovito zalijevanje, dovoljno sunčeve svjetlosti, ali opet ne previše, samo su neki od koraka koje moramo ispuniti kako bi naš cvijet potrajao jedno dulje razdoblje.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Sorina's Garden (@sorinasgarden)

No ponekad, čak ni u tim trenucima, jednostavno ne uspije. Često se pitamo jesmo li sami krivci ili je nešto drugo posrijedi, jer sve smo napravili kako treba i opet nam nije pošlo za rukom. Možete pokušavati i dalje ili se odlučiti za lakšu verziju…

SUKULENTI – ATRAKTIVAN TREND MEĐU KUĆNIM BILJKAMA

Iako je živo cvijeće najljepše, umjetne biljke mogu izgledati gotovo jednako besprijekorno, posebice sukulenti koji su ljubav na prvi pogled. Već smo ranije predstavili sukulente u ružičastoj i plavoj boji, a sada smo odlučili istražiti iste u atraktivnoj ljubičastoj nijansi.

Zavirili smo na brojne Instagram profile i ostali zadivljeni šarmantnim primjercima koji će u svakom dijelu doma izgledati božanstveno.

Neovisno o tome postavili ih na noćni ormarić, vitrinu u dnevnom boravku, na prozorsku dasku ili na uredski stol, plijenit će pažnju i biti prvo što će netko primijetiti u prostoru.

Na Amazonu smo pronašli primjerke koji se odmah mogu naručiti. Dodajte osvježavajući dodir vašem interijeru: nakon dugog radnog dana, brzi pogled na biljku za stolom može promijeniti vaše raspoloženje u minuti.

CADNLY mini umjetni sukulenti izgledaju toliko realistično da bi lako mogle proći kao prave biljke.

Nadamo se da smo vas barem malo potaknuli da i svoj dom uljepšate ovim stylish dekorom.