FOTO by Instagram @repottingdaddy / Amazon

Dekor

Baby blue sukulenti koje bi svatko poželio na radnom stolu!

Viktoria Šafranić 04. ožujka 2022.

Uz njih će radno okruženje biti veselije i lakše ćemo obavljati sve dnevne zadatke!

Kada sagledamo cjelinu, posao nikome nije pretjerano drag, osim onima koji zaista rade ono što vole i imaju tu privilegiju da o svemu samostalno donose odluke, te pritom rasporede radno vrijeme onako kako im odgovara.

Ostali smrtnici mogu se tek nadati da će od svih zadataka u danu koje dobiju od svojih nadređenih, neki zaista biti zanimljivi te da će ih uspjeti odraditi puni elana.

Ima i onih koji su toliko pretrpani obvezama da ne dignu glavu od laptopa čitavo vrijeme, a kamoli da stignu razmišljati o nekim drugim stvarima.

Svi koji znaju što je desetosatno sjedenje za radnim stolom (ako ne i duže), ponekad trebaju pronalaziti načine kako se dodatno motivirati kako bi uspješno dan priveli kraju.

Predlažemo da na stolu imate fotografiju s vašom obitelji, prijateljima ili nekime tko vam je posebno drag, te uvijek kada vam je teško i kada se osjećate umorno i iscrpljeno, pogledate u nju…Sigurni smo da će vam odmah biti toplije oko srca. Također, ako bez kave ne možete zamisliti dan, donesite na posao svoju omiljenu šalicu koja će vam dati energije za sve što je pred vama.

Uz gore navedeno, jedan od glavnih faktora zadovoljstva su biljke. Današnja ponuda je zaista raznovrsna pa možete odabrati one koje smiruju, donose svježinu u prostor i slično, a ako niste vješti u odražavanju istih, možete se jednostavno odlučiti za nešto umjetno.

Pritom ne mislimo na neko cvijeće koje će izgledati turobno i skupljati prašinu, već na graciozne sukulente zbog kojih će vaš radni stol biti česta meta kolega, jer se neće moći nadiviti vašem dekoru.

Mi smo pronašli jedan sukulent u baby blue boji uz kojeg se nikada ne bismo osjećali loše, samo da nam je u blizini. Toliko je jedinstven i vjerujemo da će vam biti od velike pomoći prilikom obavljanja dnevnih zadataka, jer će vas jedan pogled na njega u potpunosti oraspoložiti.

Ovaj sukulent u svjetloplavoj nijansi pronašli smo na Amazonu i nadamo se da će uskoro ukrasiti naš radni stol.