FOTO by hr.tommy

Moda

Zvjezdice, srca i čipkica! Tommy Hilfiger zna kako zagolicati maštu!

Antonija Andabak 10. siječnja 2021.

U susret Valentinovu, donje rublje u crveno-rozoj kombinaciji boja, uvijek je dobra ideja!

Božić je tek prošao, ali nikako i motiv da nastavimo sa shopping groznicom koja i dalje trese! Spoznaja da mnogi brendovi nastavljaju neumorno izbacivati novitete od kojih je teško odlučiti koji je ljepši i koje baš želimo u svom ormaru, tjera nas na kalkulaciju prioriteta. A mi smo svoj pronašli!

Predstavljamo Tommy Hilfiger crveno-rozi kompletić donjeg rublja, kreiranog u susret Valentinovu! Isti se sastoji od grudnjaka bez podstave i žica, popularno nazvanog bralette kojeg trendseterice nose zbog udobnosti, a nerijetko ga možemo vidjeti u službi topića ispod sakoa gdje u takvom izdanju, izgleda vrlo sexy.

Tommy Hilfiger bralette

Boje odabrane u Hilfigerovoj Valentinovo kolekciji su odvažan spoj crvene i ružičaste, koje odlično nadopunjuju jedna drugu i ističu ono najljepše u svakoj, stoga i čipkaste gaćice s čipkom na stražnjoj strani, te printom zvjezdica i srca, djeluju seksepilno, ali i udobno!

Gaćice nemaju obruba, što je veliki plus za one ljubiteljice fine čipke koje se ne žele odreći tog senzualnog materijala, a s druge strane ne preferiraju tangice već ciljaju na komociju i lijep vizualni dojam bez ocrtavanja na uske hlače, suknje ili kombinezone.

Tommy Hilfiger čipkaste gaćice

Za one koje život ne mogu zamisliti bez tangica, tu je upečatljiv Tommy Hilfiger komad koji s prednje i stražnje strane pršti energičnim printom ružičastih srca i crnih zvjezdica na crvenoj podlozi. Print je izveden vrlo suptilno, kao da traži dodatnu pozornost pomnijim proučavanjem. Cijena ovih tangica koje stvaraju zanosan dojam uz bralette topić, iznosi 160 kuna.

Tommy Hilfiger tangice
Tommy Hilfiger tangice

Cijena bralette topića iznosi 280 kuna, a gaćica s čipkom 180 kuna. Ostalu Valentinovo kolekciju u interpretaciji Tommy Hilfigera, možete pogledati OVDJE.