FOTO by Instaram @campingvillagesimuni

Putovanja

Zlatna plaža unutar kampa Šimuni, na otoku Pagu popularno je turističko odredište iz mnogo razloga!

Daria Lovrić 26. lipnja 2023.

Tirkizna laguna savršeno je mjesto za obitelji s djecom!

Ako još uvijek ne znate gdje ćete ove godine na more, a pritom kod kuće imate znatiželjne mališane koji jedva čekaju istraživati plavetnilo, razmislite o otoku Pagu. Naime, na jednom od najsunčanijih otoka u Hrvatskoj, smjestio se kamp Šimuni, popularno turističko odredište s prekrasnim prirodnim okruženjem i raznolikim sadržajima.

Unutar popularnog kampa nalazi se prekrasna Zlatna plaža koja je jedna od njegovih glavnih atrakcija. Plaža je široka i pješčana, s finim zlatnim pijeskom koji daje plaži njezin karakterističan izgled. More je kristalno čisto i plitko, što je idealno za plivanje i uživanje u vodenim aktivnostima, posebice onima najmlađima.

Osim tirkiznog mora i predivne duge pješčane plaže, kamp Šimuni pruža različite sadržaje za posjetitelje. Osim plaže, tu su i bazeni, sportski tereni, restorani, kafići i trgovine. Kamp također nudi mogućnost iznajmljivanja različitih vrsta smještaja, poput kamp-prikolica, bungalova ili kampirališta za vlastite šatore i kamp-kućice.

Posjetitelji kampa Šimuni mogu se opustiti na Zlatnoj plaži, sunčati se, plivati ili sudjelovati u organiziranim sportskim aktivnostima. Također je moguće unajmiti ležaljke i suncobrane za dodatnu udobnost.

Zlatnu plažu u kampu Šimuni možete posjetiti čak i ako niste gost u kampu. Sve što trebate je kupiti dnevnu kartu i prepustiti se uživanju u čarima ovog mjesta.

Zlatna plaža u kampu Šimuni pruža posjetiteljima priliku za opuštanje i maksimalno uživanje bez briga. Ovo mjesto savršena je lokacija za obitelji s djecom jer dok ispijate kavu ili odmarate u hladu, vaši mališani mogu slobodno trčkarati po kompleksu ili ih možete uključiti u neku od aktivnosti koje kamp nudi.