FOTO by Next / Sinsay

Dekor

Živopisni jesenski vjenčići za ljubitelje najraskošnijeg godišnjeg doba!

Daria Lovrić 19. rujna 2023.

Stavljate li jesenski vijenac na vrata?

Iako se čini da smo nedavno tražili osvježenje u moru, temperature su lagano počele padati, podsjećajući nas da jesen stiže. Upravo zato, upustili smo se u potragu za najljepšim jesenskim dekoracijama koje će obogatiti naš dom i unijeti toplinu u njega.

Sinsay ukrasni vijenac
Sinsay – 9,99

Volimo prilagođavati izgled svojih domovima sukladno godišnjim dobima. Jesen, najraskošnije godišnje doba, inspirira nas da ove godine svoj interijer dekoriramo još obilnije i šarenije. Prvi korak je svakako potraga za jesenskim vijencem.

Sinsay – 6,99

Ljubitelji dekora – jeste li već stavili jesenski vijenac na vrata?

Kalendar nas podsjeća da je jesen iza ugla i da još vrlo sitno brojimo, stoga je sada krajnji trenutak za kupnju cozy stvarčica poput dekica, ukrasnih jastučića u obliku lišća, pufastih pidžama i efektnih dekoracija koje donose šumski štih.

Sinsay – 19,99
Next ukrasni vijenac
Next – £28

Iako neki mogu smatrati jesen dosadnim, oblačnim, sivim i kišnim godišnjim dobom, ako se malo dublje zagledate, brzo ćete promijeniti svoje mišljenje. Jesen nam nudi bogatstvo boja, široku paletu živopisnih zemljanih tonova kao što su narančasta, crvena, čokoladno smeđa i duboko žuta.

Sinsay – 5,99
Next – £32

Svoj jesenski vjenčić možete dekorirati i sami slažući grančice, šaroliko lišće, šišarke, žireve, bundevice i druge jesenske plodove, međutim mi smo izdvojili nekoliko efektnih primjeraka brendova Next i Sinsay.

Next – £32
Next – £34

Odlična cijena, efektan dizajn i brza dostava su sve što nam treba, jedino još kad bi se mogli odlučiti za favorita. Vrijeme curi i jesen stiže, stoga pronađite svog miljenika koji će oplemeniti vaš dom i pobojati ga u jarke boje jeseni.