FOTO by s.Oliver

Moda

Zgrabite ove stylish s.Oliver torbe dok su još na akciji!

Mia Vodopija 14. rujna 2021.

Vrijeme je da se počastite nečim novim...

Živimo u doba moćnih modnih brendova čije nas poslovnice i internetski oglasi prate na svakom koraku. H&M, Zara, Mango, Bershka, Orsay i Stradivarius samo su neki od njih.

359,00 kn

Ponekad se čini da samo i kupujemo u tim dućanima, zanemarujući druge trgovine i high street brendove.

209,00 kn

Danas smo odlučili malo dublje istražiti modne ponude i to od brendova koji možda nisu toliko razvikani kao gore spomenuti, a jednako su privlačni.

399,00 kn

Ako postoji jedan njemački brend u koji se često volimo vraćati, to je definitivno s.Oliver.

239,00 kn

s.Oliver je 1969. godine osnovao Bernd Freier kao mali butik u Würzburgu sa samo 25 četvornih metara površine, nazvan Sir Oliver po junaku romana Charlesa Dickensa, Oliveru Twistu.

359,00 kn

Kako bi odražavao duh vremena, ‘Sir’ je dodan imenu u čast londonskoj modnoj sceni i dodao međunarodni štih butiku, budući da su najuspješnija gospodska odijela britanske prijestolnice u svojim imenima također sadržavala ‘Sir’ .

259,00 kn

Kao brend kvalitetne odjeće, s.Oliver je dobar izbor i za modne dodatke. Njihove torbice su klasičnih neutralnih boja (iako se nađe poneka šarenija boja) i elegantnog jednostavnog stila.

199,00 kn

Ove stylish torbe možete nositi samostalno, a naš prijedlog za ovu jesen jest da oko ručki zavežete maramu s jesenskim motivima koja će torbe učiniti još elegantnijim.

439,00 kn

Uvjereni smo da će svaka prava fashionistica ovaj naizgled jednostavan accessories pretvoriti u pravu modnu poslasticu.