Moda

Želimo ove komade iz Zarine jesenske kolekcije za 2018.!

Antonija Andabak 19. rujna 2018.

Zara je na službenim stranicama predstavila kolekciju jesen/zima 2018.

Za fotografije nove kolekcije zadužen je Steven Meisel koji je svojim fotoobjektivom zabilježio zadivljujuće komade odjeće bogatih tekstura, naglašeni nakit zagasitih boja i odvažne printove koji će odskakati od ženstvenih maksi haljina.

Iako ljeto još traje, osobito temperaturno, predstavljeni novosezonski komadi su nas posve uljuljali u sanjarenje o jesenskom poslijepodnevu u slojevitoj, lepršavoj odjeći. Cjelokupna kolekcija nije još stigla u naše dućane, ali jest na službenoj Zara web stranici na kojoj možete online naručiti svoje omiljene komade i vidjeti što vas očekuje u vašem gradu.

Prema viđenom, i ove će se jeseni i zime nositi over-the-knee čizme te ćemo pozdraviti accessorize koji smo obožavali prije desetak godina, a radi se o širokim remenima. Smeđi i beige tonovi se također zadržavaju kao vodeće nijanse kolekcije, kao i ostali primamljivi zemljani tonovi. Za vas smo pripremili nekoliko komada koje ćete lako kombinirati s odjećom koju već posjedujete, te nekoliko iznenađenja!

1.Tunika zmijskog uzorka

2. Midi suknja

3. Haljina s uzorkom

4. Crop-top

5. Visoke kožne čizme

6. Hlače od samta

7. Duga košulja/haljina

8. Zara tenisice

9. Nabrana mini haljina

10. Torbica s lancem