FOTO by Instagram @opi_professionals / @happywifey

Ljepota

Zavodljiva i trendi – bordo manikura očarala nas je na prvu

Krešimir Šustić 02. prosinca 2020.

Stručnjaci za "nail art" proglasili su ovu zavodljivu nijansu kao must-have

Bordo boja koju još nazivamo i burgundi, postala je jedan od glavnih trendova nadolazećih sezona u svijetu odjeće, obuće, modnih dodataka i make-upa.

Uz nju s lakoćom možemo nadopunjavati naše svakodnevne stajlinge jer njezini izražajni tonovi nude prava umjetnička rješenja koja nikako neće ostati nezapažena.

Posebno nam je atraktivna kada dolazi u obliku kozmetičkih proizvoda, točnije laka za nokte, za kojeg znamo da u potpunosti može transformirati i zaokružiti naš cjelokupan izgled.

Univerzalna je alternativa elegantnom crvenom dizajnu noktiju, strastvena je i zadivljujuća, a izvlači samo one najženstvenije i najizraženije crte naših osobnosti.

Stručnjaci za “nail art” proglasili su je kao must-have koji će se odlično uklopiti u nadolazeću zimsku sezonu bogatu raznim svečanostima i zabavama.

U potrazi za trendi idejama, zavirili smo na Instagram profile koji obiluju kreativnošću te smo odlučili podijeliti primamljive fotografije na kojima ova zanosna nijansa osvaja na prvi pogled.

Možemo vidjeti kako su i dalje aktualni mat primjerci, šljokičasti, kao i oni klasični sjajni koje možemo nadopuniti drugim bojama ili atraktivnim motivima uz koje će izgledati dodatno upečatljivo.

Vinsku rapsodiju koja postaje jedna od ključnijih nijansi u našim privatnim kolekcijama make-upa definitivno ćemo nositi s radošću, znajući da će naša svakodnevna izdanja biti upotpunjena nečim veličanstvenim.