FOTO by Instagram @vi_bogodist / @chromofash / @jelenasimeonova

Moda

Zašto se od indigo plave ne odvajamo ni u proljetnom periodu?

Daria Lovrić 24. ožujka 2023.

Otkrijte kako ju spajati s drugim bojama i zablistati poput prave fashionistice!

Moramo priznati da obožavamo sve nijanse plave, od nježne baby plave, preko upečatljive tirkizne, pa sve do navy plave. Ipak, jedna od njih se ističe svojom posebnošću, a riječ je o indigo plavoj. Ova raskošna i duboka boja unosi vedrinu u odjevne komade i modne dodatke i već se nekoliko godina udomaćila na tronu modnih trendova.

Plava je boja inače boja povjerenja, iskrenosti, prijateljstva, logike i razuma, a smatra se i vrlo elegantnom.

Indigo plava – božanstvena nijansa s kojom iščekujemo proljeće!

Ovu specifičnu nijansu plave nosimo tijekom cijele godine, posebice u proljetnom periodu. Noseći jarke boje poput ove osjećamo se ljepše i pune samopouzdanja. One boostaju naše raspoloženje i mame poglede gdje god se pojavili, posebice ako oplemenjuju odjevne komade zanimljivog dizajna ili ih kombiniramo s drugim efektnim bojama.

Indigo plava i limeta pokorile su društvene mreže! Top kombinacija pomiče granice i tvori savršen spoj!

Prošlog proljeća, kombinacija indigo plave i limete pokorila je društvene mreže i sve su trendseterice oduševljeno prigrlile ovaj trend. Ovog proljeća, upečatljiva plava nastavlja svoju dominaciju i sljubljujemo ju s gotovo s cijelom paletom boja.

Reserved haljina – 35.99 €

Preferirate li nešto jednostavniji stil odijevanja, ususret nadolazećim svečanostima odaberite odijelo u indigo plavoj boji ili slip haljinu jednostavnog kroja te uparite s decentnim cipelama u nude boji.

Mohito sako – 34.99 €

Ako volite eksperimentirati, spajajte komade u plavoj boji s jarkim i vibrantnim nijansama poput pink, narančaste, zelene i ljubičaste.

Mohito hlače – 24.99 €

U nastavku škicnite najljepše komade u plavoj boji iz aktualne ponude i pronađite svoje favorite: