FOTO by Glasnović Zlatarstvo

Moda

Zaruke u najromantičnijem mjesecu u godini? Kažemo DA!

admin 10. veljače 2022.

Pogledajte izbor najljepšeg nakita za zaruke i vjenčanja te romantičnu kolekciju za Valentinovo

Za neke parove zaruke na Valentinovo predstavljaju najromantičniji mogući način da okrune svoju vezu i daju joj onaj sudbonosan pečat.

Ulaskom u veljaču Kupidove strelice viđamo posvuda u zraku, a rezultat je povećana doza romantika koja je vidljiva na osmjesima svakog para.

Oni najromantičniji iskoristit će priliku i Dan zaljubljenih kako bi svojoj boljoj polovici izjavili doživotnu ljubav te ju zapečatili prstenom unaprijed pripremljenim scenarijem koje viđamo u najromantičnijim televizijskim dramama.

Zaručnički i vjenčani prsteni

Uz dobro planiranje i mnoštvo ideja, zaruke na Valentinovo uistinu mogu biti nezaboravan događaj koji ćete pamtiti čitav život. Uz sav napor koji uložite u tu posebnu večer najveći dojam ipak će ostaviti zaručnički prsten stavljen na ruku voljene osobe.

Glasnović Zlatarstvo već niz godina svojom ponudom zaručničkih i vjenčanih prstena ispunjava zahtjeve najvećih romantičara u kojem svatko pronađe komad nakita savršen za odgovarajuću prigodu.

Romantika kao modni dodatak

Koliko god “zaruke na Valentinovo” zvučale romantično samo se oni najodvažniji odlučuju za ovaj korak. Oni koji “najvažnije pitanje” ostavljaju za neki drugi dan Valentinovo će provesti s manje stresa, ali uz povećanu dozu romantike u kojoj svijeće i čaša vina igraju glavnu ulogu.

Za najromantičniji dan odaberite najromantičniji nakit, a ako romantiku vidimo kao minimalizam s upečatljivim detaljima onda smo pronašli nekoliko modnih dodataka koji će začiniti večer.

Nenametljivi, a istodobno efektni komadi nakita savršeno će se uklopiti u vaš romantični Valentinovo outfit, no uz dozu modne kreativnosti stopit će se i u casual, kao i poslovne outfite.

Provjeren recept za poslovni dresscode predstavljaju bijela košulja, elegantne crne hlače, trendi blazer i profinjene salonke, a kao finalni touch cjelokupnom looku tu je upečatljiva zlatna ogrlica s predimenzioniranim medaljonom.

Budi odvažna, budi drugačija

Unutar ponude Glasnović Zlatarstva pronašli smo još nekoliko zanimljivih komada nakita od kojih svaki ima ono nešto posebno što odražava vaš karakter.

Ako želite njegovati svoj istančan ukus i trudite se biti originalni na svakom koraku, onda će vas ovi osebujni komadi nakita zasigurno ostaviti bez daha.

Uz njih, isticat ćete se u masi i biti originalni, a u današnje vrijeme to je zaista rijetkost. Nemojte se samo iznenaditi ako se susretnete sa znatiželjnim pogledima, jer uz ove tres chic novitete i slučajni prolaznici bi vas mogli obasuti komplimentima.

Tradicija i kvaliteta….

Kompletan nakit koji smo vam predstavili unutar članka možete pronaći unutar Glasnović Zlatarstva u samom srcu Zagreba, točnije na adresi Ilica 39.

Dočekat će vas ljubazno osoblje koje će svojim stručnim savjetima pomoći da pronađete svoj omiljeni komad nakita, a u bogatoj ponudi prstenja, ogrlica, narukvica i naušnica svatko će pronaći nešto za sebe.

Tradicija i kvaliteta čine Glasnović Zlatarstvo omiljenom destinacijom unutar koje uvijek možemo naći nešto slatko i posebno.

Za još više inspiracije posjetite i njihovu Facebook i Instagram stranice, pratite promotivne akcije i pronađite onaj komad nakita koji će vas vinuti u nebesa.