Moda

Zarini parfemi na sniženju! 7 mirisa za manje od 70 kuna!

Viktoria Mikulić 17. srpnja 2019.

Preferirate note bergamota, vanilije i karamele ili možda crvenog bobičastog voća, ljiljana i pralina?

Kada god nešto kupujemo u Zari, na blagajni nas uvijek dočekaju parfemi kojima ne možemo odoljeti. Dok čekamo u redu, ovi mirisi mame nas da ih isprobamo, a nerijetko i kupimo. Osim neodoljivih nota, uvjerili smo se u njihovu dugotrajnost,  kao i super cijene, stoga ih u posljednje vrijeme biramo češće nego parfeme poznatih brendova.

Ovog puta zaista nude odličnu vrijednost za novac. 7 Zarinih parfema od 100ml trenutno je na popustu i koštaju manje od 70 kuna. Saznajte o kojim je notama riječ i pogledajte krije li se među njima i vaš omiljeni miris:

ZARA ROSE – 59,90 kuna

Toaletna voda cvjetnog mirisa. Miris se sastoji od nota crnog ribiza, božura i ruže. Ženstvena, profinjena i ugodna mirisna kombinacija.

ZARA ORIENTAL – 59,90 kuna

Toaletna voda orijentalnog mirisa. Mirisna piramida se sastoji od nota bergamota, vanilije i karamela. Intenzivna mirisna kombinacija.

ZARA SURROUNDING THREAT – 69,90 kuna

Parfemska voda cvjetnog mirisa. Mirisna piramida sadrži note perunike, jasmina i mošusa. Blistava, ženstvena i ugodna mirisna kombinacija.

ZARA SWEET DAIQUIRI – 59,90 kuna

Toaletna voda cvjetno-vodenastog mirisa. Mirisna piramida se sastoji od nota azijske kruške, bambusa i lotosova cvijeta. Mladenačka i prozračna mirisna kombinacija.

 

ARA CLARITY FABRIC – 69,90 kuna

Parfemska voda mošusnog mirisa. Mirisna piramida sadrži note nerolija, gardenije i mošusa. Topla i ugodna mirisna kombinacija.

ZARA CHERRY SLING – 59,90 kuna

Toaletna voda cvjetno-voćnog mirisa. Mirisna piramida sadrži note kruške, božura i breskve. Svježa i ležerna mirisna kombinacija.

ZARA LILY PAD – 59,90 kuna

Toaletna voda gurmansko-orijentalnog mirisa. Miris se sastoji od nota crvenog bobičastog voća, ljiljana i pralina. Ženstvena i intenzivna mirisna kombinacija.