FOTO by Zara / Saint Laurent

Moda

Zarine sunčane naočale neodoljivo podsjećaju na puno skuplje modele poznatih brandova

Una Lora Banjac 14. ožujka 2024.

Dobre sunčane naočale neophodan su dio proljeća

Dolaskom ljepših dana posežemo za nešto ležernijim odjevnim kombinacijama, ali i za neophodnim modnim dodacima poput sunčanih naočala.

Priznajemo da su nam, pored svih postojećih dodataka, sunčane naočale ipak najdraži modni detalj jer svaki look podignu na novu razinu, a ujedno nas i čuvaju od jakog sunca.

Zara

Bilo da ste ljubitelj naočala ovalnog, pravokutnog ili mačkastog oblika, vjerujemo da ćete u Zarinoj kolekciji pronaći okvir koji najbolje odgovara vašem licu.

Izdvajamo 5 favorita

Acetatne mačkaste naočale

Moćni crni cateye okvir u kombinaciji s tamnim lećama najbolja je opcija za jako sunce, a ono što obožavamo je to što su gotovo identične puno skupljem SL 276 MICA modelu poznate modne kuće Saint Laurent.

Zara
Saint Laurent SL 276 MICA

Acetatne mačkaste naočale

Vintage vibe u punom smislu riječi – bijeli cat eye okvir baca nas u neka druga vremena. Ovakve naočale uistinu dolaze do izražaja zbog svoje boje i oblika! Ovaj model je već godinama u modi i očito još ne planira otići u zaborav.

Zara

Acetatne pravokutne naočale

Ove naočale isijavaju retro vibe te su gotovo isti model koji Yves Saint Laurent ima u ponudi (a 10 puta su jeftinije). Prekrasna boja kornjačevine i blago četvrtasti okvir čine ih atraktivnima i idealnima za proljeće, ali i ljeto.

Zara
Saint Laurent farfetch.com

Naočale s dvostrukim acetatnim okvirom

Ovakav je model naočala zaista unikatan jer nemamo često priliku vidjeti sunčane naočale s dva okvira. Izgledaju baš moćno i definitivno svojim dizajnom privlače poglede!

Zara

Ovalne acetatne naočale

Ovalne naočale neodoljivo podsjećaju na puno skuplji model Miu Miu Glimpse sunčanih naočala. Iako ovaj oblik naočala nije za svakoga, oni koji ga mogu i znaju nositi, uz njih izgledaju spektakularno.

Zara
Miu Miu Glimpse

Zarine naočale moguće je kupiti u Zara trgovinama i Zara web shopu po cijeni od 39,95 EUR.