FOTO by Zara

Moda

Zarine prozirne cipele na punu petu slučaj su za promatranje!

Viktoria Šafranić 31. ožujka 2020.

Iako je to zaista rijetkost, ovog puta poznati high street brend razočarao nas je pristiglim novitetom...

Prozirna obuća posljednih je sezona postala obavezan dio modnih pista, kao i gradskih ulica. Kim Kardashian među prvima je isfurala ovaj trend, a njezini sljedbenici potom su ga neviđenom brzinom plasirali u svijet.

View this post on Instagram

Good Morning ☎️

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Nikako se nismo mogli naviknuti na one koje su u potpunosti prozirne i zatvorene s prednje strane poput salonki, no ako je dio njih u kombinaciji s nekim drugim materijalom i iste dolaze u vidu sandala, definitivno bismo razmislili o njihovoj kupnji. Nedavno smo predstavili wedgesice iz Alda čiji se suptilan proziran detalj odlično stopio s nude nijansom.

Aldo sandale u boji kože mame savršenim dizajnom

Moramo priznati da nam je dugo vremena trebalo da uopće damo šansu cipelama od vinila i sada kada smo ih konačno počeli prihvaćati, novitet iz Zare totalno nas je zgrozio.

Jedne od ružnijih koje smo posljednjih mjeseci vidjeli poznati high street brend upravo je lansirao kao dio nove kolekcije. Iako su trgovine zatvorene, još uvijek se mogu kupiti online (ako zaista postoje osobe koje bi ih nosile).

Riječ je o ‘staklenim cipelama’, odnosno punim petama napravljenim od vinila čija je peta od prozirnog akrilnog stakla. Prednji dio je zatvoren i dolazi u obliku slova V, dok stražnji dio ‘krasi’ proziran remenčić.

Uopće ne znamo je li gore da osoba koja ih nosi ima nalakirane nokte ili da jednostavno nema ništa, u svakom slučaju prsti će izgledati tužno i zgužvano. Možemo ih zamisliti samo u svoja četiri zida jer ovakva pozornost na stopalima definitivno nam ne treba.

Ako su kod vas ipak pokupile ovacije, znajte da ovaj komad bizarne obuće košta 349,90 kuna.