FOTO by Zara

Moda

Zarina pletena vesta s Mickey Mouse ikonom u kojoj ćete uvijek izgledati slatko!

Viktoria Mikulić 22. listopada 2021.

Nebitno je što odjenete ispod jer to ionako neće doći do izražaja...

Barem jednom tjedno nam se dogodi ‘bad hair day’. U silnoj strci nismo stigli oprati kosu, a ponestalo nam je suhog šampona? Tada bismo se najradije zavukli pod zemlju jer žena bez dobre frizure jednostavno ne može normalno funkcionirati.

Ista stvar je i s odjećom, ako si večer prije ne pripremimo što ćemo odjenuti, ujutro nas dočeka muka koja rezultira strkom i kašnjenjem na posao. Najbolje je nedjeljom pripremiti outfit za radni tjedan, kako bi nam jutra bila mirnija.

Ipak, na neke stvari ne možemo utjecati, kao što su vremenska prognoza, nadutost i slično, koje nam jednostavno ne dopuštaju da odjenemo i uživamo baš u onome što smo zamislili.

S kosom vam možda ne možemo pomoći, no što se tiče odjeće imamo najslađe rješenje u obliku Mickey Mouse veste s potpisom Zare. Što god odjenuli ispod nje, izgledat ćete najslađe na svijetu baš poput kultnog cartoon lika koji upotpunjuje ovu vestu.

Napravljena je od žakard tkanine, a dolazi u kombinaciji crvene i crne boje. Možete je kombinirati s T-shirtom i trapericama, uz donji dio trenirke, kao i uz lepršavu suknju. Ovaj je kardigan rezerviran da vas spasi u svakom trenutku. Posvuda su obasuti motivi mišića, pa čak i umjesto gumbića.

Cijena nove Zara veste iznosi 229,90 kuna, a pronaći je možete OVDJE!