Moda

Zara upravo izbacila zavodljiv crveni bralette grudnjak na vezanje!

Viktoria Šafranić 08. veljače 2021.

U trokutastoj verziji, dio je nove limited edition kolekcije...

Na službenoj stranici Zare osvanula je rubrika ‘Love’ posvećena Danu zaljubljenih, gdje će zasigurno svaka pripadnica nježnijeg spola pronaći nešto za sebe.

Nevezano jeste li zaljubljive prirode ili ne i da li ste uopće u vezi, to ne znači da si ne možete priuštiti nešto novo i sebe razveseliti sitnicom.

Među novitetima, pažnju najviše privlači donje rublje, a osobito jedan komad koji će biti glavni adut tijekom strastvenih noći.

Riječ je o trokutastom bralette grudnjaku koji izgleda toliko atraktivno iz nekoliko razloga. Prvenstveno, ovaj modni dodatak osvaja izgledom. Dolazi u najvatrenijoj crvenoj boji, a krase ga i trake koje se vežu sa stražnje strane. Također, tu je i cijena od 149,90 kuna koja je približna onoj koju plaćamo za klasičan grudnjak.

Ovaj je model toliko upečatljiv da ne može proći nezamijećeno oku promatrača, stoga ne sumnjamo da će i vašu jaču polovicu oboriti s nogu. Divno će izgledati uz gaćice iste boje koje mogu biti potpuno jednostavne, jer ionako će bralette grudnjak biti u centru pozornosti.

Čak i oni koji racionalno troše i ne kupuju stvarčice za jednu noć, pronaći će mnoštvo izlika da ga čim prije imaju uz sebe.

Mnoge fashionistice definitivno bi ovaj chic primjerak znale iskombinirati i ljeti, gdje bi umjesto grudnjaka predstavljao topić uz traperice ili suknju.

Ako se i vas jednako dojmio i na umu imate pregršt prilika gdje bi ga mogle odjenuti, onda vam ne preostaje ništa drugo nego isti putem LINKA ubaciti u košaricu i uljepšati si početak tjedna.