FOTO by Zara

Moda

Zara shopper torbu s preslatkom Minnie nosili bi svaki dan!

Krešimir Šustić 25. ožujka 2020.

Od treninga do putovanja ... Nećete se odvajati od nje!

U potrazi za novom torbom uvijek težimo tome da bude svestrana i praktična. Nezaobilazni modni dodatak koji voli svaka žena nije lako pronaći jer svatko od nas ima svoj ukus i stil. Na police trgovina pristigli su razni noviteti, od mini do onih ultra velikih kojima smo danas odlučili posvetiti pažnju.

Minnie Mouse torba obilježit će dolazak proljeća!

Shopper torba zbog svoje veličine upravo je jedan od omiljenih izbora za svakodnevne aktivnosti. Kada jurimo iz kuće, dovoljno je samo pobacati potrebne stvari u nju i bez razmišljanja ponosno koračati gradom. Komad koji smo pronašli u Zara web shopu oduševio nas je dizajnom i crtanim likom Minnie Mouse.

Napravljena od prozirnog materijala, ova ljepotica zrači pozitivom i donosi dječački šarm u outfit. Nosi se preko ramena, a sadrži glavni pretinac i dva manja sa strane. Donji dio je mrežasti i kompletan artikl oduševio nas je na prvu.

Možete je furati svaki dan u grad, na trening, a bit će vam saveznik prilikom putovanja jer je idealna da u nju strpate ručnu prtljagu. Uz nju ne trebate brinuti jeste li koju stvar zaboravili.

Nosite je sa stilom i pokažite kako se stvaraju trendovi. Klikom na LINK može postati vaš omiljeni accessories.