FOTO by Zara

Moda

Zara lansirala haljinicu za plažu s motivom Mickey Mousea!

Antonija Andabak 06. kolovoza 2021.

Haljina je napravljena od žakara i kreirana je u svjetlijim, gotovo ispranijim tonovima, vintage efekta

Bez obzira na to što nas je ujutro dočekalo vrijeme prikladnije za proljetne odjevne kombinacije, nekim stvarima ne možemo odoljeti.

Kada je jedan od najvećih užitaka naći goruće trendove kojima će se veseliti fashion entuzijasti, onda smatramo da smo pronašli pravu stvar!

HALJINA OD ŽAKARA MICKEY MOUSE 

Dopustite da vas upoznamo s novom Zarinom haljinicom s motivom Mickey Mousea!

Morate priznati da ovih dana, za vrijeme sniženja, ne izlazite iz Zare s barem nekoliko stvarčica koje ste ulovili po super cijeni, no ova haljina nije niti skupa, a možete je bez problema nositi na plaži ili tijekom večernjih partyja!

HALJINA OD ŽAKARA MICKEY MOUSE 

Haljina je napravljena od žakara i kreirana je u svjetlijim, gotovo ispranijim tonovima, vintage efekta. Veže se oko vrata ružičastim trakicama, ostavljajući prostora za sexy back, baš kako i vrući ljetni dani zahtijevaju.

Haljinicu osim Mickeyja, ukrašava lik Donalda Ducka, na našim prostorima poznatiji kao Paško (Pajo) Patak, što daje još jednu zanimljivu i simpatičnu Disney vibru koju volimo već…pa neko vrijeme!

HALJINA OD ŽAKARA MICKEY MOUSE 

Cijena haljine iznosi 179,90 kuna i odmah nam je zapela za oko, a ako biste htjeli dodati još vintage vibre s Disney potpisom, tu je i kompletić topića i hlačica od žakara s vrlo sličnim uzorkom! Vi birate!